IT zoals u wenst

Vakmanschap en betrokkenheid. Dat is wat onze klanten belangrijk vinden en dat is precies wat u van Sogeti kunt verwachten.

Onze professionals leggen de lat altijd hoog. Vooral als het gaat om kwaliteit, vakbekwaamheid en leveren volgens afspraak. Vandaar ook dat we internationaal al jaren als toonaangevend worden gezien.

Ons geheim? Dat is onze overtuiging. Wij geloven dat IT er is om:

  • de samenleving eenvoudiger te maken
  • ondernemingen veerkrachtiger en succesvoller te maken
  • oplossingen te bieden aan milieuvraagstukken
  • iedereen meer gelijke kansen te bieden.

IT zit ons in het bloed en dienstverlening is onze passie. Ons doel is pas bereikt als wij echt het verschil hebben kunnen maken en u, ook na jaren nog steeds, tevreden bent.

Nieuwsgierig? Bel gerust: +31 886 606 600

Events.

Security Managed Identity

Identity management, meer dan een project

Om gebruikers te herkennen en toegang te verlenen tot uitsluitend die applicaties waartoe zij gerechtigd zijn, is Identity & Access Management uw eerste verdedigingslinie.

The Managed Identity

TMap Dag 2015 op 29 september

TMap Dag 2015

We kunnen er niet omheen: IT-kwaliteit houdt ons meer dan ooit bezig. Onder het motto 'Ik test. Jij test. Wij testen.' gaan we dieper in op de verbindende rol van testen op het gebied van kwaliteit en zekerheid.

Meld je nu aan

BI & IM Symposium 2015

High-performing businesses en overheidsinstanties hebben een data-obsessieve aanpak ontwikkeld en de cultuur en de processen om ervan te profiteren.

Meld u aan voor het BI & IM Symposium