IT zoals u wenst

Vakmanschap en betrokkenheid. Dat is wat onze klanten belangrijk vinden en dat is precies wat u van Sogeti kunt verwachten.

Onze professionals leggen de lat altijd hoog. Vooral als het gaat om kwaliteit, vakbekwaamheid en leveren volgens afspraak. Vandaar ook dat we internationaal al jaren als toonaangevend worden gezien.

Ons geheim? Dat is onze overtuiging. Wij geloven dat IT er is om:

  • de samenleving eenvoudiger te maken
  • ondernemingen veerkrachtiger en succesvoller te maken
  • oplossingen te bieden aan milieuvraagstukken
  • iedereen meer gelijke kansen te bieden.

IT zit ons in het bloed en dienstverlening is onze passie. Ons doel is pas bereikt als wij echt het verschil hebben kunnen maken en u, ook na jaren nog steeds, tevreden bent.

Nieuwsgierig? Bel gerust: +31 886 606 600

Events.

Sogeti cyber security event afbeelding met kalkoen

Security Monitoring

Van der Valk Hotel Houten

We laten u zien hoe u door het inzetten van security operations centers en het samenvoegen van vulnerability-, threat- en risk-management in security intelligence ook de laatste beveiligingsrisico’s voorblijft.

Agile Roadshow

Fort Wierickerschans

Tijdens de Agile Roadshow op diverse data en locaties delen we best practices. U krijgt inzicht in Enterprise Agility om zo uw organisatie verder te ontwikkelen in een snel veranderende omgeving.

BI-Symposium 23 november 2015 - Van big data naar real value

BI & IM Symposium 2015

Spant!, Bussum

Het Sogeti/Ovum BI en Information Management Symposium 2015 en geeft u een uitstekende gelegenheid om dit soort bedrijven te ontmoeten en van ze te leren.