Smart workspace Publieke sector

Whitepaper: Duurzaam en digitaal samenwerken binnen de publieke sector

Roadmap naar de werkplek van 2025

Hoe creëer en implementeer je een inclusieve en toegankelijke werkplek die meegroeit met de veranderende behoefte van zowel medewerkers als inwoners en ondernemers? 

In dit whitepaper:

  • De 5 nadelen van huidige werkplekken
  • Kenmerken van de werkplek van 2025
  • De 6 stappen die je helpen naar een toekomstbestendige werkplek

Kenmerken van de werkplek van 2025 - het lijkt wel Netflix!

Wil je dat de werkomgeving wél aansluit bij de wensen van je medewerkers én meegroeit met de behoefte van je inwoners en ondernemers, gooi dan het roer om. Dat betekent niet een implementatie van Office 365 en de migratie van je systemen naar de cloud, maar een keiharde reset.

De werkplek moet veranderen van een product naar een dienst. Doe je dit niet, dan creëer je direct de legacy van morgen. Terwijl je juist een werkplek wil die altijd blijft aansluiten bij de wensen van vandaag én morgen. Een werkplek zoals een streamingsdienst als Netflix: volledig aangepast naar de individuele medewerker en stelt nieuwe content en apps voor op basis van gebruik of best practices. 

Whitepaper downloaden

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.

Verder praten?


Het afgelopen jaar hebben Sogeti en Mixit gewerkt aan het realiseren van digitale werkplekken bij o.a. Gemeente Amsterdam, Omgevingsdienst Midden en West Brabant en de Gemeente Breda. Waardevolle kennis en ervaring waarover we graag in gesprek gaan.

Coen Eskes Sogeti

 

 

 

 

 

Neem contact op met Coen Eskes (Sales Director Cloud, Data & Development) via coen.eskes@sogeti.com of bel hem direct op +31627746019