Microsoft professional

Wil jij werken aan de nieuwste generatie Microsoft oplossingen?

Tesla

Waar kun je als Microsoft professional voorsorteren op de toekomst?

Als Microsoft professional wil je zo snel mogelijk vooruit. Werken aan projecten die tot de verbeelding spreken. Waar je verder mee komt, waar je energie van krijgt en waar je de samenleving een grote dienst mee bewijst. Zoals bij de slim laden app van Eneco die we hebben ontwikkeld (Check ook het filmpje hieronder). 

Smart Charging

Bij Sogeti krijg je daarvoor volop kansen en mogelijkheden. Bij ons werk je elke dag samen met de beste Microsoft professionals die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: richting geven aan een mooie toekomst.

Je komt verder bij Sogeti

Op het gebied van Microsoft hebben wij bij Sogeti een community van meer dan 180 enthousiaste professionals die werken met verschillende Microsoft producten waarbij de focus ligt op  Azure, DotNet, O365, SharePoint Online en Angular JS.  Wij ontwikkelen zowel front-end als back-end applicaties, on-premises en in de Cloud.   

Kenmerkend voor onze community is de wil om kennis en vaardigheden van de Microsoft producten continu te verdiepen en te verbreden. Onze Microsoft specialisten hebben een leidende positie in de Microsoft community in Nederland. Meer dan 85% van onze professionals is gecertificeerd. Wij zijn zeer actief in onze kennis te verspreiden door middel van events en blogs. Dat doen wij door onze MVP’s en onze Microsoft Helden. Onze dienstverlening wordt jaarlijks gewaardeerd door Microsoft met verschillende Awards, waaronder Cloud Awards en de Microsoft Partner of the Year Award. Een mooier vertrekpunt voor Microsoft professionals is nauwelijks denkbaar.

Stap nu in

Wil jij voorsorteren op een mooie toekomst? Stap dan nu in bij Sogeti. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog. Want als Microsoft ergens leeft dan is het wel bij Sogeti.       

Meer weten of werken bij de Microsoft community van Sogeti? 

Wil jij als Microsoft .NET Engineer aan de slag? 

Ontmoet onze collega's

Contact

E-mail