Sogeti whitepaper DevOps

Whitepaper succesvolle inzet DevOps teams

In één keer een heel team met alle benodigde expertises in de arm te nemen om je te helpen met een IT-vraagstuk? Wij noemen dit ‘On-Demand DevOps teams’. Lees hier de voordelen.

Elke IT-verantwoordelijke doet wel eens een beroep op externe IT-specialisten: wanneer je bijvoorbeeld onevenredig veel tijd kwijt bent aan het up & running houden van legacy systemen. Of als je te maken hebt met een seizoens- gebonden piekbelasting waardoor applicaties en ondersteuning moeten worden op- en afgeschaald. Maar ook als er sprake is van tijdelijke behoefte aan heel specifieke IT-kennis, die nodig is voor de realisatie van een innovatief product of dienst.

Heb jij ooit al eens overwogen om in één keer een heel team met alle benodigde expertises in de arm te nemen om je te helpen met een IT-vraagstuk? Wij noemen dit ‘On-Demand DevOps teams’. Onze uitgebreide whitepaper biedt je een complete routekaart voor de succesvolle inzet van deze teams.

Belangrijke Onderwerpen:

  • Wat maakt een DevOps team uniek?
  • De concrete voordelen van het inzetten van een On-Demand DevOps team
  • Situaties waarin een On-Demand DevOps team de ideale oplossing is
  • Tips voor het maximaliseren van het rendement van je On-Demand DevOps team
  • Waarom kiezen voor DevOps teams van Sogeti?

Deze whitepaper is jouw one-stop oplossing voor het begrijpen en implementeren van On-Demand DevOps teams. Ontdek nu hoe je jouw IT-activiteiten naar een hoger niveau kunt tillen.

Download hier het whitepaper

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.

Kan ik je helpen?

Monika Romeijn Head of Cloud & Development
Phone number: +31 886 606 600