Sogeti Devops 6 tips om security te integreren

Download: 6 tips om security te integreren in je DevOps-werkwijze

DevSecOps - de volgende logische stap voor je team

Recent onderzoek wijst uit dat het vroegtijdig inbedden van beveiliging in de fasen van applicatieontwikkeling en -beheer een belangrijk speerpunt van investeringen is voor digitale leiders. Hoe kun je cross-functionele samenwerking ontwikkelen? En ontwikkelaars, security en operationele teams verbinden met security als een gedeelde verantwoordelijkheid?

Download het whitepaper

 

 

Integreer je beveiligingsteam met het bestaande DevOps-team

DevOps best practices hebben aangetoond hoe samenwerking tussen ontwikkelaars en operationele teams leidt tot snellere levering van software. Het probleem waarmee digitale leiders nu worden geconfronteerd is de beveiliging en compliancy van hun code, workflows en infrastructuur. De logische volgende stap: integreer je beveiligingsteam met het bestaande DevOps-team - het opheffen van een zoveelste organisatorische silo.

Het meest uitdagende deel van DevSecOps adoptie is om beveiliging een aanvulling te laten zijn op bestaande bedrijfsprocessen, cultuur en mensen. Hoe kunnen technische leiders cross-functionele samenwerking ontwikkelen en ontwikkelaars, beveiliging en operationele teams verbinden rond de cultuur van beveiliging als een gedeelde verantwoordelijkheid?

Met deze tips leer je hoe je:

  • een security-first bedrijfscultuur ontwikkelt om DevSecOps adoptie te stimuleren
  • je code, workflows, infrastructuur en softwareleveringsketen proactief beschermt tegen veiligheidslekken
  • je teams voorziet van gedeelde tooling en best practices om end-to-end zichtbaarheid en traceerbaarheid mogelijk te maken
  • gebruik te maken van verbeterde inzichten en beleidsautomatisering om continue compliancy te realiseren

 

Wil je meer weten?

Webformulier: whitepaper downloaden

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.
Sogeti download DevOps 6 tips om security te integreren