World Quality Report 2022 2023 Sogeti

Download het World Quality Report 2022-2023

Benieuwd naar alle ontwikkelingen rondom Quality Engineering en Software Testing? Download dan de nieuwste editie van het toonaangevende World Quality Report. Dit jaar alweer de 14e editie en met nieuwe onderwerpen zoals sustainable IT en Value Stream Management.

Download report

Welkom bij de 14e editie van het World Quality Report (WQR)

Het World Quality Report is het grootste onderzoek in de sector dat een uitgebreide beoordeling geeft van de huidige stand van zaken op het gebied van quality engineering in de hele wereld en in verschillende bedrijfstakken. In de afgelopen 14 jaar zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van quality assurance en testing gevolgd en onderzocht door middel van enquêtes onder meer dan 1.750 senior executives in verschillende sectoren en 32 landen.

Wij publiceren dit rapport samen met onze strategische technologiepartner Micro Focus. Het rapport omvat alle belangrijke bevindingen en aanbevelingen op verschillende belangrijke aandachtsgebieden: agile quality orchestration, value stream management, intelligente automatisering, test environment provisioning, datakwaliteit, duurzame IT en quality engineering voor nieuw opkomende technologieën.

Een nog grotere versnelling

In de afgelopen twee edities bespraken we de impact van de COVID-19-crisis - die aanzette tot snellere en impactvollere IT-ontwikkelingen en digitale transformatie. En zagen we hoe iedereen, inclusief de quality engineering- en testfuncties in organisaties, zich aanpaste aan het nieuwe normaal.

De editie van dit jaar bekijkt hoe we getuige zijn van een nog grotere versnelling van die ontwikkeling op wereldwijde schaal in alle sectoren.

Nieuw in het World Quality Report

Nieuw zijn de onderwerpen duurzame IT (welke rol speelt kwaliteit hierbij?) en Value Stream Management (helpt dit ons de kwaliteit beter te waarborgen?). We hebben ook een hoofdstuk toegevoegd over de impact op kwaliteit van opkomende IT-technologieën, zoals de metaverse, blockchain en virtual reality.

Benieuwd geworden? Vul het formulier in en dowload jouw examplaar van het WQR 22-23! 

Download gratis het World Quality Report 22-23

Download report

Kan ik je helpen?

Marco van Winsen Sogeti Head of Quality Engineering & Testing
Phone number: +31 886 606 600