Download: World Quality Report 2020-21

World Quality Report 2020-21 download

Groeiende verwachtingen

De 12e jaarlijkse editie van het World Quality Report laat de bijdrage van QA zien in het succes van digitale transformaties. Dat brengt groeiende verwachtingen met zich mee. Kunnen wij dat aan? Het korte antwoord: ja! Download hieronder het World Quality Report 2020-21.

De 12e editie van het World Quality Report benadrukt het feit dat de verwachtingen van QA gestaag toenemen.

Bijna elke doelstelling waarvoor we eerdere gegevens hebben, vertoont een opwaartse trend. Deze omvatten de noodzaak om de bedrijfsgroei te ondersteunen en het belang van het waarborgen van de tevredenheid van de eindgebruiker. QA evolueert gestaag - van een onafhankelijke functie naar een geïntegreerde functie en nu naar een inclusieve functie.

Ook is de rol van de QA-beoefenaar de transformatie van het vinden en rapporteren van defecten naar de regisseur van kwaliteit. Daarnaast wordt van hen verwacht dat ze ervoor zorgen dat de andere leden van het technische team kwaliteit in hun manier van werken prenten. Gebruikerservaring en productietesten winnen ook terrein, wat impliceert dat QA niet alleen naar links verschuift, maar ook naar rechts.

Download het World Quality Report

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.

Een steekproef onder 1750 CIO's en senior tech-leiders heeft ‘Business Assurance’ uitgeroepen tot de belangrijkste kwaliteitsborgings- en testdoelstelling.

Lees in het WQR over onze belangrijkste aanbevelingen

  • Zet de verantwoordelijkheid voor QA niet stil
  • Pas slimme manieren van werken toe
  • Door de testinfrastructuur slim in te zetten, kan er meer bespaard worden
  • Wees beter voorbereid op bedrijfscontinuïteit