10jaar cloud in Nederland

10 jaar cloud in Nederland

Donderdag 24 november vanaf 17.30 uur, Van der Valk Amstel hotel in Amsterdam 

Exclusieve dinerbijeenkomst: terug en vooral vooruitkijken op 10 jaar cloud in Nederland

En ontvang als eerste het kersverse boek ’10 jaar cloud in Nederland’ dat tijdens dit diner feestelijk gelanceerd wordt!

Cloud, tenzij. Dat was de strategische keuze die PostNL als één van de eerste beursgenoteerde bedrijven tien jaar geleden maakte.

Graag verwelkomen we u bij onze dinerbijeenkomst 24 november a.s. om samen met uw collega IT-directeuren terug en vooral vooruit te kijken op 10 jaar cloud in Nederland.

Tijdens dit exclusief samenzijn presenteren ervaringsdeskundigen de belangrijkste lessen uit de route naar de publieke cloud omgeving. Zijn beloftes waargemaakt? Wat moet anders in het komende decennium en welke uitdagingen komen nog meer op ons pad in een wereld waarin de cloud niet meer weg te denken is. Dit allemaal onder leiding van Menno van Doorn, trendanalist van het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti.

sogeti-10-jaar-cloud-mockup

Feestelijke launch 
U krijgt als eerste het kersverse boek ’10 jaar cloud in Nederland’ mee dat tijdens dit diner feestelijk gelanceerd wordt. In dit boek komen tien vooraanstaande IT-bestuurders van onder andere Eneco, NS, gemeente Amsterdam en PostNL aan het woord. En bijvoorbeeld ook de bestuurders van branchevereniging NLDigital en onderzoeksbureau Giarte. 

Datum en locatie
Donderdag 24 november a.s. bent u vanaf 17.30 uur van harte welkom in Van der Valk Amstel hotel in Amsterdam. Deze dinerbijeenkomst eindigt omstreeks 20.30 uur. Meer over het programma en de sprekers volgt binnenkort.

Aanmelden kan via het formulier. Graag tot ziens in Amsterdam!

Ik ben er bij!

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.

17:30 - 20:30
Van der Valk Amstel Amsterdam