QX Day 2022 - Boost Your Impact

QX Day 2022 - Boost.Your.Impact - 6 oktober 2022

Op 6 oktober was het weer zover: het grootste evenement van Nederland op het gebied van Quality Engineering en Testen. We hadden ook dit jaar weer een compleet en inspirerend programma vol keynotes, praktijkverhalen en workshops. Heb je het gemist of wil je een presentatie terugkijken? Dan kan!

Terugkijken

 

 

Boost.Your.Impact.

Dat is het thema van Quality Experience Day 2022. Ons vakgebied Quality Engineering wordt in een wereld van Agile en DevOps teams, complexe ketens, continu vernieuwende technologieën en steeds diversere tooling complexer, uitdagender en leuker! Welke impact maken we dagelijks vanuit Quality Engineering op gebruikers, klanten, technologieën en de wereld? Hoe vergroten we die impact en welke rol hebben Quality Engineering professionals, teams en organisaties daar in? Je ervaart antwoorden op deze vragen en nog véél meer op QX Day 2022: Boost. Your. Impact.

Programma

We bieden je ook dit jaar weer een compleet en inspirerend programma met meer dan 25 sprekers die je helemaal bijpraten en inspireren over ons vakgebied. Je kunt daarbij kiezen uit diverse keynotes, discussiemeetings, praktijkverhalen en je kan deelnemen aan interactieve workshops. Oók als je online deelneemt! 

Enkele van de presentaties die je op QX Day kunt verwachten:
- Intelligent QE applied to virtual reality at KLM
- The End of End-to-End at Rabobank
- Vernieuwing van Kwaliteits- en testbeleid bij DELA
- De Wissels Omzetten: NS in haar transitie naar SAP S/4 HANA en DevOps werken
- De essentie van het World Quality Report 2022

QX Day 2022 programma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quality Experience Center

Naast de presentaties en workshops is er op locatie gedurende het gehele programma gelegenheid om Quality Engineering te ervaren in het Quality Experience Center. Vanaf 12:00uur ben je welkom in DeFabrique en laten partners van Sogeti je kennis maken met de nieuwste tools en kun je ervaren hoe het is om Virtual Reality toepassingen te gebruiken en te testen. Ook kun je ervaren hoe het is om met beperkingen in digitale toegankelijkheid geconfronteerd te worden en hoe je in Quality Engineering digitale toegankelijkheid kunt bevorderen.

Datum en locatie

Deelnemen aan de QX Day kan zowel op locatie als online. Wil je op locatie deelnemen, dan ontvangen we je vanaf 12:00 uur met een lunch in DeFabrique te Utrecht. We eindigen het fysieke evenement rond 17:30 uur. Online gaat de QX Day ook in de avond door, tot 20:30 uur.   

  • Donderdag 6 oktober 2022
  • Bij DeFabrique: 12:00 tot 17:30
  • Online: 13:00 tot 20:30

Terugkijken

Terugblik QX Day 2021

De QX Day 2021 vond plaats op 5 oktober 2021. Kon je er niet bij zijn of wil je de presentaties en gesprekken terugkijken?

Dat kan hier!

Meer weten?

Marco van Winsen Sogeti Head of Quality Engineering & Testing
Phone number: +31 886 606 600

Onze Platinum partner

Tricentis logo

Onze eventpartners

Logo DATPROF
Logo Leapwork
Logo Micro Focus
Logo Parasoft

13:00 - 20:30
Hybride: DeFabrique én online Utrecht