sogeti q meets quality engineering strategy event

Q meets: Quality Engineering Strategy

Hoe word je een slimmere Quality Engineer

We nodigen je uit voor onze Q meets: Quality Engineering Strategy (QES). Tijdens deze Q meets laten we zien hoe de QES helpt om kwaliteitsmaatregelen te laten werken, dat wil zeggen: relateer je kwaliteitsmaatregelen aan de backlog-items zoals user stories of features.

Aanmelden

QES

De Quality Engineering Strategie helpt om gericht kwaliteitsmaatregelen in te zetten in de realisatie van backlog items. Hierbij kijken we verder dan alleen detectieve maatregelen zoals testen. In een moderne IT ontwikkelomgeving zijn teams als geheel verantwoordelijk voor de kwaliteit. Dit betekent dus ook dat iedereen vanuit een eigen rol hierin kan bijdragen, of het nu gaat om de PO, een Dev engineer, Test Automation Engineer of ieder ander betrokken bij de realisatie van een product.

We nodigen je uit voor onze Q meets: Quality Engineering Strategy (QES). Tijdens deze Q meets laten we zien hoe de QES helpt om kwaliteitsmaatregelen te laten werken, dat wil zeggen: relateer je kwaliteitsmaatregelen aan de backlog-items zoals user stories of features.

We bespreken het concept en de template die we daarvoor beschikbaar hebben. De ervaringen en inzichten die we vanavond delen, verwerken we ook weer in de volgende versie van de template voor de Quality Engineering Strategy. De Quality Engineering Strategy Template is te vinden op TMAP.net: Quality Engineering Strategy Table template

Agenda:

De sessie zal uit twee delen bestaan

  • De kwaliteitstechniekstrategie. Rik Marselis en Dennis Geurts zullen het waarom en hoe van de quality engineering-strategie uitleggen. Leg verschillende kwaliteitsmaatregelen uit en hoe u ze kunt identificeren.
  • Het toepassen van de Quality Engineering-strategie. In dit interactieve deel van de sessie ga je zelf aan de slag met het maken van een QES. Wees uitgenodigd om een ​​voorbeeld uit uw eigen baklog mee te nemen, bijvoorbeeld een feature of user story, en maak van de gelegenheid gebruik om samen met uw collega's het QES-sjabloon toe te passen. Onder begeleiding van Rik, Dennis en Eric zullen we met break-out groepen werken om een ​​QES te maken met behulp van de sjabloon van TMAP.net. We zullen uw input gebruiken om het QES-sjabloon continu te blijven verbeteren.

Praktische informatie

We beginnen om 18:15 uur, vanaf 17:00 uur is de locatie geopend en is er de gelegenheid om een warme maaltijd te eten. Rond 21:00 uur is de sessie afgelopen.

Waar en wanneer?

  • Donderdag 30 juni 
  • 18:15 - 21:00 uur
  • Hybride event (online en in Vianen)
  • Taal: Engels (tenzij alleen Nederlandse aanmeldingen)

Registreren

Registreren kan via onderstaande link!

Registreren

 

Wil je meer informatie?

Rik Marselis - Sogeti Lead Management Consultant
Phone number: +31347225469

18:15 - 21:00
Vianen Online