Advanced Security voor Office 365

Office-applicaties hosten in de cloud? Leer meer over het toevoegen van geavanceerde Cloud App-Security.

JavaOne

Steeds meer organisaties kiezen voor het gebruik van cloudapplicaties, zoals Microsoft office 365, Dropbox, Box en Google Drive.

Vaak is het gebruik van deze cloudapplicaties gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, maar biedt de security van deze cloudapplicaties niet afdoende bescherming tegen de geavanceerde bedreigingen in Office 365, Dropbox, Box en Google Drive.

Cloud App Security – bescherming van Office 365

Cloud App Security biedt geavanceerde security, zodat uw cloudapplicaties aanvullend beschermd zijn en het veilig voor uw organisatie is om deze te gebruiken.

Sogeti en Trend Micro organiseren 6 december samen het Cloud App Security Webinar. Wij laten u zien hoe u de beveiliging van uw cloudapplicaties kunt verhogen. Dit zonder de functionaliteiten van gebruikers of systeembeheerders aan te tasten en zonder dat u daarvoor additionele software hoeft te installeren.

Cloud App Security

  • Verbetert de ingebouwde beveiliging met malware analyses uit sandboxing, de  opsporing van document-exploits, Data Loss Prevention (DLP) en webreputatie.
  • Controleert het gebruik van gevoelige gegevens in cloudservices tijdens samenwerking en delen van bestanden.
  • Detecteert geavanceerde malware die in documenten, presentaties en spreadsheets verscholen kan gaan.
  • Kan snel worden ingesteld met behulp van API's zonder software te installeren, gebruikersinstellingen te wijzigen, proxy's in te zetten of het MX-record aan te passen.
  • Bent u al actief in gesprek binnen uw organisatie over aanvullende beveiliging van uw cloudapplicaties? Kijkt u al naar de manieren waarop u uw organisatie beter kunt beschermen tegen cyberaanvallen? 

In een uur tijd leert u alles over het beveiligen van cloudapplicaties en hoe u uw organisatie aanvullend kunt beschermen tegen geavanceerde bedreigingen in Office 365, Dropbox, Box en Google Drive.

Zet de datum in je agenda en meld je aan

Reserveer je plaats en meld je hier aan. Voor vragen over het programma kun je contact opnemen met Oisín Jansen  via het telefoonnummer +31 (0)88 660 66 00 +2588 (nakiezen) of per e-mail: oisin.jansen@sogeti.com.

Contact

Stel je vraag of geef je suggestie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere Events

Webinar Modern Workspace | Lachende mensen

Webinar: Modern Workspace (English)

Sogeti Webinar

Hoe optimaliseer je technologie ten behoeve van de productiviteit en het geluk van medewerkers?

Meetup Smart Workspaces social image.jpg

Meetup Smart Workspaces

Sogeti Nederland B.V.

Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 25 mei naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen
Boeklancering houten.j

Book Launch: ‘Testing in the digital age'

Hotel van der Valk Houten

Houd jij alle digitale ontwikkelingen en termen nog bij? Test- en kwaliteitsprofessionals ervaren grote uitdagingen om kwaliteit te (blijven) garanderen. Een nieuwe methodiek biedt uitkomst. Meld je gratis aan voor de boek launch: ‘Testing in the digital age’.