Actuele events

mei 2017
Dag voor informatie manager

Jij wilt natuurlijk niet de boot missen en met jouw kennis en vaardigheden een bijdrage leveren aan deze digitale transformatie binnen jouw bedrijf of bij jouw opdrachtgever. Maar hoe ga je dat doen? Wat heb je hiervoor nodig?

TMapDag2016_ZooomIN

Zooom In op 'Trends in Testen'

Hotel van der Valk Groningen - Hoogkerk

Hoe je ook kijkt naar digitale transformatie, The Internet of Things (IoT), Business Intelligence, Big Data of Cloud: kwaliteit wordt alleen maar belangrijker. En dat roept vragen op. Wie bepaalt anno 2017 wat goed is en wat niet?

april 2017
Webinar workspace manufacturing
Manufacturing bedrijven maken volop de beweging naar digitaal werken, maar hoe ziet die moderne werkomgeving er in 2017 uit? Tijdens dit webinar gaan industrie-experts daar uitgebreid op in.
Office 365 Event

SAP Cloud Ontbijtsessies

Bink36, Sogeti Amersfoort & Eindhoven

Hoe moet u uw bedrijfskritische SAP-omgevingen ontwikkelen om aan de verwachtingen en bedrijfsdoelstellingen van uw organisatie te blijven voldoen? Vooral als daarbij een grotere flexibiliteit en lagere kosten van uw SAP-omgeving wordt vereist? En tegelijkertijd ook S4/Hana geïmplementeerd moet worden?

maart 2017

I AM Blockchain

Sogeti Nederland B.V.

Blockchain has acquired a new identity in the enterprise and it’s about time we demonstrate how it performs in practice. What actual use is it to organisations and citizens?

Workspace as a Service voor Onderwijs

Smart Workspace is een werkplekoplossing die organisaties in staat stelt om gebruikers een volledig gepersonaliseerde digitale werkomgeving te bieden. Flexibel, kostenefficiënt en aangepast aan persoonlijke wensen van uw medewerkers.

DYA-dag-2017-Technology-Driven-Architecture

DYA Dag 2017 - Technology driven Architecture

Hotel van der Valk Veenendaal

De DYA-Dag 2017 geeft een inkijk in de vorming van architectuurprincipes die gedreven zijn vanuit de technologie-push. Meld u nu aan.

februari 2017
Veranderingen in de zorgwerkplek in 2017

Leer meer over wat trends en technologische ontwikkelingen betekenen voor de flexibele zorgwerkplek. Schrijf je in voor het webinar.

januari 2017
Event 25 januari MS Heroes Security

Sogeti’s Microsoft helden nodigen iedereen met interesse in security uit voor een thema-avond op 25 januari op ons hoofdkantoor in Vianen.

december 2016
WEBINAR Ransomware

Leer meer over de evolutie van ransomware, hoe ransomware zich verspreidt, machines infecteert en hoe u dat kunt voorkomen. Schrijf je in voor het webinar.

Pagina's