Actuele events

mei 2019
QX-Day-2019

Hoe passen organisaties agile, devops en continuous testing toe? Ontdek alle nieuwe ontwikkelingen in quality assurance en testing. Meld je nu aan voor de QX Day 2019.Meer info?
Round-table-Van-data-naar-inzich

Wordt data in jouw organisatie daadwerkelijk als een bedrijfskritische asset gezien? Discussieer mee tijdens een Round Table met vakgenoten. Meer info?
maart 2019
SoPlay-banners-2019

Meld je aan voor de Sogeti So Play Game night op 12 september 2019. Games, Food, Drinks en Prijzen.Meer info?
juli 2019
Data Landscape Mondernization

Meld je aan voor het webinar om heldere inzichten en praktische tips te krijgen voor het succesvol moderniseren van je datalandschap.Meer info?
januari 2019
VINT Symposium Synthetic

Het VINT Symposium 2019 heeft als thema Synthetic. De dag belooft een interessant spektakel te worden. Kom jij ook? Meld je aan.Meer info?
ProjectB

ProjectB is dé wedstrijd tussen studententeams in het laatste of voorlaatste jaar van hun IT-studie.Meer info?
augustus 2018
Azure fundamentals workshop

Wil je Microsoft Azure succesvol implementeren in jouw organisatie? Ontvang handvatten en inzichten tijdens een Azure Fundamentals Workshop. Er zijn diverse locaties en data beschikbaar. Meld je nu aan. Meer info?
april 2019
2019-round-table-cloud

Leren van de Cloud journey van andere organisaties? Kom dan naar de Round Table Cloud op 28 mei. Meer info?
Workshop-Oracle-digital-assistent

Ervaar samen met de experts van Oracle en Sogeti tijdens een hands-on workshop de mogelijkheden van Chatbots en Integratie voor jouw organisatie. Meld je aan voor de gratis workshop. Meer info?
december 2018
DYA

Denk niet meer in silo’s en netwerken maar in ecosystemen! Ontdek het op DYA dag 22 maart 2019. Meld je gratis aan.Meer info?

Pagina's