Actuele events

februari 2018
Frankwatching-Digital Workspace -Sogeti

Frankwatching event: Digital Workspace

Media Plaza - Jaarbeurs

Ervaar de mogelijkheden voor een slimme en flexibele werkomgeving tijdens Digital Workspace van Frankwatching. Bezoek ook de sessies en demo van Sogeti's Smart Workspace. 

Container-Event-Cloud.jpg

Snel een veilige, schaalbare en makkelijk te managen hybride cloud omgeving? Ontdek hoe tijdens het container event op 13 februari. Meld je direct aan. 

ProjectB IT-studenten

IT-studenten challenge: ProjectB

Sogeti Nederland B.V.

IT-studenten werken aan een innovatieve oplossing voor mensen met een beperking.

januari 2018
Digital Days event cover

Digital Days

Sogeti Nederland

Welke keuzes kun je maken in de digitale transformatie van jouw organisatie? Ervaar het tijdens de Digital Days. Meld je aan voor één of meerdere data.  

november 2017

De digitale revolutie heeft de werkplek drastisch veranderd. Organisaties zijn volop aan de slag met samenwerkingsplatformen en social intranet. Nieuwe technologieën zoals chatbots, gezichtsherkenning en machine learning zijn in opmars. Maar hoe zorg je er als organisatie ervoor dat al deze nieuwe mogelijkheden leiden tot betere samenwerking, hogere productiviteit en tevreden medewerkers. En hoe blijf je klaar voor de toekomst?

Openbare les HU Marlies van Steenbergen

Hoe kan enterprise architectuur betekenis geven aan digitale diensten? Kom op 9 november naar de openbare les op de Hogeschool Utrecht van dr.ir. Marlies van Steenbergen, lector van het lectoraat Digital Smart Services.  

heroes cloud klein

Uitnodiging Heroes Academy #6 Cloud

Sogeti Nederland B.V.

De Microsoft helden van Sogeti nodigen jou uit voor de 6e Heroes Academy avond. De Heroes Academy staat voor interessante avonden voor Microsoft specialisten waarbij nieuwe technologie en innovatie centraal staat. Het thema van deze avond is ‘Cloud Stories’.

oktober 2017
Logo en foto BeatBox Battle

Doe 18 oktober mee aan de BeatBox Battle, creer je eigen instrument en maak kans op een passe-partout voor het ADE 2017.

QX Day 2017 event foto met logo

Quality Experience Day 2017

De Fabrique Utrecht

Op de Quality Experience Day op 2 oktober 2017 in de Fabrique in Utrecht ervaar jij de nieuwe trends, inzichten en concrete handvatten op actuele thema’s rondom softwarekwaliteit.
juni 2017
Cloud_native
Ontdek hoe organisaties als Jedlix en Mov'InBlue een cloud native aanpak toepassen? Meld je direct aan voor het webinar.

Pagina's