Actuele events

januari 2019
VINT Symposium 2019 - Synthetic

Het VINT Symposium 2019 heeft als thema Synthetic. De dag belooft een interessant spektakel te worden. Kom jij ook? Meld je aan.Meer info? Inschrijven
ProjectB

ProjectB is dé wedstrijd tussen studententeams in het laatste of voorlaatste jaar van hun IT-studie.Meer info? Inschrijven
Security monitor

Meld je aan voor de ronde tafel over de Jaarlijkse IT Security Monitor met Peter Vermeulen van Pb7 Research op 21 februari 2019. Meer info?
april 2019
Workshop-Oracle-digital-assistent

Ervaar samen met de experts van Oracle en Sogeti tijdens een hands-on workshop de mogelijkheden van Chatbots en Integratie voor jouw organisatie. Meld je aan voor de gratis workshop. Meer info? Inschrijven
Afbeelding evenement Vrouwen in IT
Vrouwen zijn van onschatbare waarde, juist in de IT. Ben je nieuwsgierig of de IT-sector iets voor jou is? Kom naar ons event Vrouwen in IT op 20 mei.

Meer info? Inschrijven
augustus 2018
Azure fundamentals workshop

Wil je Microsoft Azure succesvol implementeren in jouw organisatie? Ontvang handvatten en inzichten tijdens een Azure Fundamentals Workshop. Er zijn diverse locaties en data beschikbaar. Meld je nu aan. Meer info?
december 2018
DYA

Denk niet meer in silo’s en netwerken maar in ecosystemen! Ontdek het op DYA dag 22 maart 2019. Meld je gratis aan.Meer info?
maart 2019
SoPlay-banners-2019

Meld je aan voor de Sogeti So Play Game night op 12 september 2019. Games, Food, Drinks en Prijzen.Meer info?
november 2018
Chatbots Round Table

Hoe gaan organisaties om met chatbots, waar staan we nu en wat is de visie voor de toekomst? Start de discussie met vakgenoten aan een exclusieve Round Table over Chatbots. Meer info?
februari 2019
Sogeti Experience Day 2019

Kom sfeer proeven bij Sogeti en kijken wat IT je te bieden heeft. Meld je nu aan voor de Sogeti Experience Day op 15 februari 2019.Meer info?

Pagina's