Actuele events

april 2018
Vrouwen in IT

Werken de camerasystemen in tunnels? Kan een vliegtuig na een onderhoudsbeurt veilig de lucht in? Onze IT’ers maken het verschil. Iedere dag opnieuw. Ontdek bij Sogeti of ook jij de wereld kan veranderen met IT, tijdens deze bijeenkomst Diversiteit & Technologie speciaal voor studentes op HBO en WO niveau.

maart 2018
Event afbeelding DYA Dag 2018 - Architectuur en Ethiek

DYA Dag 2018

Van der Valk Utrecht

Hoe kunnen architecten ethiek meenemen in de architectuur? Ontdek het tijdens de DYA Dag 2018 op 9 maart. Meld je nu aan. 

februari 2018
Frankwatching-Digital Workspace -Sogeti

Frankwatching event: Digital Workspace

Media Plaza - Jaarbeurs

Ervaar de mogelijkheden voor een slimme en flexibele werkomgeving tijdens Digital Workspace van Frankwatching. Bezoek ook de sessies en demo van Sogeti's Smart Workspace. 

Container-Event-Cloud.jpg

Snel een veilige, schaalbare en makkelijk te managen hybride cloud omgeving? Ontdek hoe tijdens het container event op 13 februari. Meld je direct aan. 

ProjectB IT-studenten

IT-studenten challenge: ProjectB

Sogeti Nederland B.V.

IT-studenten werken aan een innovatieve oplossing voor mensen met een beperking.

januari 2018
Digital Days event cover

Digital Days

Sogeti Nederland

Welke keuzes kun je maken in de digitale transformatie van jouw organisatie? Ervaar het tijdens de Digital Days. Meld je aan voor één of meerdere data.  

november 2017

De digitale revolutie heeft de werkplek drastisch veranderd. Organisaties zijn volop aan de slag met samenwerkingsplatformen en social intranet. Nieuwe technologieën zoals chatbots, gezichtsherkenning en machine learning zijn in opmars. Maar hoe zorg je er als organisatie ervoor dat al deze nieuwe mogelijkheden leiden tot betere samenwerking, hogere productiviteit en tevreden medewerkers. En hoe blijf je klaar voor de toekomst?

Openbare les HU Marlies van Steenbergen

Hoe kan enterprise architectuur betekenis geven aan digitale diensten? Kom op 9 november naar de openbare les op de Hogeschool Utrecht van dr.ir. Marlies van Steenbergen, lector van het lectoraat Digital Smart Services.  

heroes cloud klein

Uitnodiging Heroes Academy #6 Cloud

Sogeti Nederland B.V.

De Microsoft helden van Sogeti nodigen jou uit voor de 6e Heroes Academy avond. De Heroes Academy staat voor interessante avonden voor Microsoft specialisten waarbij nieuwe technologie en innovatie centraal staat. Het thema van deze avond is ‘Cloud Stories’.

oktober 2017
Logo en foto BeatBox Battle

Doe 18 oktober mee aan de BeatBox Battle, creer je eigen instrument en maak kans op een passe-partout voor het ADE 2017.

Pagina's