Actuele events

januari 2019
VINT Synthetic

Het VINT Symposium 2019 heeft als thema Synthetic. De dag belooft een interessant spektakel te worden. Kom jij ook? Meld je aan.Meer info? Inschrijven
Security monitor

Meld je aan voor de ronde tafel over de Jaarlijkse IT Security Monitor met Peter Vermeulen van Pb7 Research op 21 februari 2019. Meer info?
ProjectB

ProjectB is dé wedstrijd tussen studententeams in het laatste of voorlaatste jaar van hun IT-studie.Meer info?
december 2018
DYA

Denk niet meer in silo’s en netwerken maar in ecosystemen! Ontdek het op DYA dag 22 maart 2019. Meld je gratis aan.Meer info? Inschrijven
februari 2019
Sogeti Experience Day 2019

Kom sfeer proeven bij Sogeti en kijken wat IT je te bieden heeft. Meld je nu aan voor de Sogeti Experience Day op 15 februari 2019.Meer info?
november 2018
advanced analytics workshop.

Ontdek samen met onze consultants de beschikbare analytics- en data science-tools op het Microsoft Azure platform.Meer info?
Self Sovereign Identity Event 2019

Benieuwd hoe het nieuwe tijdperk van identiteit eruit ziet? Meld je aan voor het Self Sovereign Identity event 17 januari 2019.Meer info?
Chatbots Round Table

Hoe gaan organisaties om met chatbots, waar staan we nu en wat is de visie voor de toekomst? Start de discussie met vakgenoten aan een exclusieve Round Table over Chatbots. Meer info?
Diner Pensant

Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen in digitaal gedrag? Op 27 november gaan diverse sprekers daarop in tijdens een Diner Pensant van VINT. Meer info?
augustus 2018
Azure fundamentals workshop

Wil je Microsoft Azure succesvol implementeren in jouw organisatie? Ontvang handvatten en inzichten tijdens een Azure Fundamentals Workshop. Er zijn diverse locaties en data beschikbaar. Meld je nu aan. Meer info?

Pagina's