AVANS Speedmeet

Avans Hogeschool 's-Hertogenbosch organiseert een speedmeet op donderdagochtend 23 april 2015. Sogeti is hier ook van de partij om kennis te maken en een leuk informatief gesprek te voeren met de studenten.

Sogeti wil graag in contact komen met studenten van de opleidingen Informatica, Technische Informatica en Elektrotechniek. Voor deze studenten hebben we een unieke mogelijkheid: de Studentenunit. De Studentenunit is een talentcommunity voor 3e en 4e jaars studenten met een IT gerelateerde opleiding. Wat is de toegevoegde waarde van de studentenunit voor jou als student? 

  • Ondersteuning bij jouw ontwikkeling met alle mogelijke middelen: opleidingen, technische meetings, seminars en workshops

  • Deelname aan alle informele activiteiten van Sogeti en van de Studenten Unit

  • Eerste keus uit onze mogelijkheden voor een stage, afstudeerstage of afstudeeropdracht

  • Hulp bij ICT gerelateerde studieonderwerpen

  • Toegang tot een groot netwerk van studenten en Sogeti collega’s

Als Student bij Sogeti word je in staat gesteld je kennis uit te breiden, je persoonlijke vaardigheden te verbeteren, ervaring te krijgen in een ICT bedrijf, je netwerk op te bouwen, andere ambitieuze studenten te ontmoeten en Sogeti goed te leren kennen.

Wil je meer weten over de Studentenunit? 

AVANS Speedmeet programma:

Programma
09.30 – 10.00 uur: ontvangst en opening
10.00 – 12.00 uur: speedmeet
12.00 – 13.00 uur: lunch

Contact

Stel je vraag of geef je suggestie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere Events

QX day 2018

Quality Experience Day 2018

de Fabrique

Benieuwd naar nieuwe en slimme manieren om te testen? Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom softwarekwaliteit tijdens de QX Day op 4 oktober. Meld je nu aan.

Vrouwen in IT

Women in IT inspiration night voor studentes en afstudeerders

Sogeti Nederland B.V.

Ben jij vrouw en nieuwsgierig naar wat het IT-vak jou te bieden heeft? Meld je dan nu aan voor de Women in IT night op 29 oktober bij Sogeti, speciaal voor studentes en afgestudeerden.