BeatBox Battle ADE University

Maak jouw eigen instrument op de BeatBox Battle en maak kans op een passe-partout voor het Amsterdam Dance Event 2017.

Foto en graphics BeatBox Battle 2017

Hoe tof zou het zijn als jij vijf dagen lang naar alle feesten van het Amsterdam Dance Event kunt? Meld je nu aan voor de BeatBox Battle en win jouw passe-partout voor het Amsterdam Dance Event 2017.

Create your own electronic music instrument

Met deze contest breng jij de human beatbox naar een ander niveau. Want hoe vet is het als jij je eigen instrument maakt met de dikste beats, vocals en melodieën? Laat je creativiteit de vrije loop en ga met ons los tijdens de BeatBox Battle bij de ADE University

De workshop vindt plaats in het Volkshotel te Amsterdam op 18 oktober van 12:30-18:30. Tien teams van vijf tot zeven dance en tech liefhebbers strijden om het maken van het vetste instrument. Onder professionele begeleiding ga je aan de slag met Touchboards, Arduino's, Sensoren, Internet of Things (IoT) en natuurlijk sound.

Voor een jury presenteer je met jouw team jullie ultimate electronic BeatBox. Het winnende BeatBox team krijgt toegang tot alle clubs van het ADE. Natuurlijk is er ook een kleine after party. Klik voor meer informatie over het programma en aanmelden op ondestaande knop. "let the battle begin!" 

Contact

E-mail Els

Andere Events

Event afbeelding DYA Dag 2018 - Architectuur en Ethiek

DYA Dag 2018

van der Valk, Utrecht

Hoe kunnen architecten ethiek meenemen in de architectuur? Ontdek het tijdens de DYA Dag 2018 op 9 maart. Meld je nu aan.