BeatBox Battle ADE University

Maak jouw eigen instrument op de BeatBox Battle en maak kans op een passe-partout voor het Amsterdam Dance Event 2017.

Foto en graphics BeatBox Battle 2017

Hoe tof zou het zijn als jij vijf dagen lang naar alle feesten van het Amsterdam Dance Event kunt? Meld je nu aan voor de BeatBox Battle en win jouw passe-partout voor het Amsterdam Dance Event 2017.

Create your own electronic music instrument

Met deze contest breng jij de human beatbox naar een ander niveau. Want hoe vet is het als jij je eigen instrument maakt met de dikste beats, vocals en melodieën? Laat je creativiteit de vrije loop en ga met ons los tijdens de BeatBox Battle bij de ADE University

De workshop vindt plaats in het Volkshotel te Amsterdam op 18 oktober van 12:30-18:30. Tien teams van vijf tot zeven dance en tech liefhebbers strijden om het maken van het vetste instrument. Onder professionele begeleiding ga je aan de slag met Touchboards, Arduino's, Sensoren, Internet of Things (IoT) en natuurlijk sound.

Voor een jury presenteer je met jouw team jullie ultimate electronic BeatBox. Het winnende BeatBox team krijgt toegang tot alle clubs van het ADE. Natuurlijk is er ook een kleine after party. Klik voor meer informatie over het programma en aanmelden op ondestaande knop. "let the battle begin!" 

Contact

E-mail Els

Andere Events

Webinar Modern Workspace | Lachende mensen

Webinar: Modern Workspace (English)

Sogeti Webinar

Hoe optimaliseer je technologie ten behoeve van de productiviteit en het geluk van medewerkers?

Meetup Smart Workspaces social image.jpg

Meetup Smart Workspaces

Sogeti Nederland B.V.

Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 25 mei naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen
Boeklancering houten.j

Book Launch: ‘Testing in the digital age'

Hotel van der Valk Houten

Houd jij alle digitale ontwikkelingen en termen nog bij? Test- en kwaliteitsprofessionals ervaren grote uitdagingen om kwaliteit te (blijven) garanderen. Een nieuwe methodiek biedt uitkomst. Meld je gratis aan voor de boek launch: ‘Testing in the digital age’.