Bots@Work: The rise of the CoBots

Benieuwd naar hoe je communicatie en productiviteit kunt verbeteren met chatbots in je werkomgeving? Kom dan naar Bots @ Work op 5 september in Vianen. 

Bots in de werkplekomgeving.j
Chatbots in je werkplek

Bedrijven zijn volop aan de slag met chatbots. Vaak worden chatbots ingezet in de dialoog tussen de organisatie en haar klanten (Engage your Customer). Chatbots kun je echter ook inzetten om de productiviteit van en communicatie met je medewerkers te verbeteren (Empower your Employee). Ervaar er alles over tijdens het Bots at Work - The rise of the CoBots event op 5 september. 

Chatbots in een Modern Workspace

Denk aan het nieuws van je intranet, HR processen met bijvoorbeeld declaraties, snel een meetinglocatie plannen of vragen en servicetickets voor de IT Helpdesk. Een chatbot in je corporate intranet, digitale werkplekomgeving of elke andere samenwerkingsomgeving helpt je snel antwoorden te vinden en te geven, de interactie aan te gaan (met applicaties) en waardevolle data te verzamelen.

Diverse sprekers van Sogeti, LiveTiles en Microsoft nemen je mee in de ontwikkelingen en vooral ook de praktische toepassingen van bots in de modern workspace. Laat je inspireren door cases, die aantonen dat interne bots bijdragen aan productiviteit en effectiviteit.

Ontdek vervolgens hoe eenvoudig het is om een bot toe te voegen aan je werkplek door zelf aan de slag te gaan en jouw eigen bot te bouwen. Neem je eigen laptop en interne FAQ mee om bij het bouwen van je eigen chatbot te gebruiken.

Daarnaast maken experts een ‘awesome bot’ op basis van input en wensen van de aanwezigen.

Programma en Locatie

We ontvangen je graag op het hoofdkantoor van Sogeti in Vianen. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 11:30 - 12:30 Ontvangst en Lunch
  • 12:30 - 13:30 Bots@Work: The rise of the CoBots
  • 13:30 - 14:00 Instruction Build Your Own Bot (BYOB)
  • 14:00 - 15:30 BYOB
  • 15:30 - 16:00 Wrap-up (including ‘awesome bot’ demo)
  • 16:00 - 17:00 Borrel

Ben je op zoek naar integratie van chatbots in je intranet, samenwerkingsomgeving of wil je de nieuwste technologieën toevoegen aan je digitale werkplekomgeving? Kom dan op 5 september 2018 naar Vianen.

Data en Locaties

Contact

E-mail Reda

Andere Events

Azure fundamentals workshop

Microsoft Azure Fundamentals Workshop

Sogeti

Wil je Microsoft Azure succesvol implementeren in jouw organisatie? Ontvang handvatten en inzichten tijdens een Azure Fundamentals Workshop. Meld je nu aan voor 7 of 21 september. 

QX day 2018

Quality Experience Day 2018

de Fabrique

Benieuwd naar nieuwe en slimme manieren om te testen? Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom softwarekwaliteit tijdens de QX Day op 4 oktober. Meld je nu aan.

Vrouwen in IT

Women in IT inspiration night voor studentes en afstudeerders

Sogeti Nederland B.V.

Ben jij vrouw en nieuwsgierig naar wat het IT-vak jou te bieden heeft? Meld je dan nu aan voor de Women in IT night op 29 oktober bij Sogeti, speciaal voor studentes en afgestudeerden.