Bots@Work: The rise of the CoBots

Benieuwd naar hoe je communicatie en productiviteit kunt verbeteren met chatbots in je werkomgeving? Kom dan naar Bots @ Work op 5 september in Vianen. 

Bots in de werkplekomgeving.j
Chatbots in je werkplek

Bedrijven zijn volop aan de slag met chatbots. Vaak worden chatbots ingezet in de dialoog tussen de organisatie en haar klanten (Engage your Customer). Chatbots kun je echter ook inzetten om de productiviteit van en communicatie met je medewerkers te verbeteren (Empower your Employee). Ervaar er alles over tijdens het Bots at Work - The rise of the CoBots event op 5 september. 

Chatbots in een Modern Workspace

Denk aan het nieuws van je intranet, HR processen met bijvoorbeeld declaraties, snel een meetinglocatie plannen of vragen en servicetickets voor de IT Helpdesk. Een chatbot in je corporate intranet, digitale werkplekomgeving of elke andere samenwerkingsomgeving helpt je snel antwoorden te vinden en te geven, de interactie aan te gaan (met applicaties) en waardevolle data te verzamelen.

Diverse sprekers van Sogeti, LiveTiles en Microsoft nemen je mee in de ontwikkelingen en vooral ook de praktische toepassingen van bots in de modern workspace. Laat je inspireren door cases, die aantonen dat interne bots bijdragen aan productiviteit en effectiviteit.

Ontdek vervolgens hoe eenvoudig het is om een bot toe te voegen aan je werkplek door zelf aan de slag te gaan en jouw eigen bot te bouwen. Neem je eigen laptop en interne FAQ mee om bij het bouwen van je eigen chatbot te gebruiken.

Daarnaast maken experts een ‘awesome bot’ op basis van input en wensen van de aanwezigen.

Programma en Locatie

We ontvangen je graag op het hoofdkantoor van Sogeti in Vianen. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 11:30 - 12:30 Ontvangst en Lunch
  • 12:30 - 13:30 Bots@Work: The rise of the CoBots
  • 13:30 - 14:00 Instruction Build Your Own Bot (BYOB)
  • 14:00 - 15:30 BYOB
  • 15:30 - 16:00 Wrap-up (including ‘awesome bot’ demo)
  • 16:00 - 17:00 Borrel

Ben je op zoek naar integratie van chatbots in je intranet, samenwerkingsomgeving of wil je de nieuwste technologieën toevoegen aan je digitale werkplekomgeving? Kom dan op 5 september 2018 naar Vianen.

Contact

E-mail Reda

Andere Events

DYA

DYA Dag 2019

Van der Valk Utrecht

Denk niet meer in silo’s en netwerken maar in ecosystemen! Ontdek het op DYA dag 22 maart 2019. Meld je gratis aan.

VINT Synthetic

VINT Symposium 2019

Spant!

Het VINT Symposium 2019 heeft als thema Synthetic. De dag belooft een interessant spektakel te worden. Kom jij ook? Meld je aan.