Microsoft Azure Fundamentals Workshop

Azure fundamentals workshop

Inzichten en concrete handvatten nodig bij het succesvol implementeren van Azure? Meld je nu aan voor een Azure Workshop naar keuze door een mail te sturen naar Reda Fakirmohamed.

Serieus aan de slag met Microsoft Azure

Heb je de eerste ervaring met Microsoft Azure achter de rug?  Klaar om een stap verder te gaan? Dan is het belangrijk om een goed fundament te leggen om op te bouwen.  Neem contact met ons op om meer informatie op te vragen over de workshop.

Haal snel meer waarde uit jouw cloudomgeving

Veel organisaties hebben er al wat proeftrajecten op zitten met Microsoft Azure, maar hoe rol je Azure uit als een strategisch platform naast of in plaats van je huidige datacenter? Daar komt heel wat bij kijken. 
Tijdens de Azure Fundamentals Workshop ontvangen jij en je team praktische handvatten om een goed fundament te leggen. Van Design Principles tot Reference Architectuur. Van Cloud DevOps tot Azure Resource Groups en Azure functions.

De volgende onderwerpen komen  tijdens de workshop aan bod:

  • Introductie van Azure
  • Ambitie
  • Roadmap
  • Fundamentals
  • Proof & Readiness
  • Cloud Success Plan

Wat biedt de Azure Fundamentals Workshop?

De Azure Fundamentals Workshop is een interactieve sessie waarin jij met je team in één dag praktische handvatten aangereikt krijgen om snel en efficiënt aan de slag te gaan met Microsoft Azure. Na de workshop heb je een beter beeld van de mogelijkheden van Azure, van de keuzes die je nog moet maken en van de stappen die je nog moet zetten.

 

Azure Fundamental Workshop infographic

 

Aan het einde van de workshop beschik jij met jouw team over:

Heldere beleidskeuzes over alle thema’s uit de workshop:

  • Concreet advies over de architectuur van je cloudomgeving
  • De basis van security, networking, storage en databeheer.
  • Know-how over het automatiseren van beheertaken
  • Kennis over cloudmanagement en kostenbeheer, van rapportage en dashboards tot reserved instances.

Met welke kennis & inzichten ga je naar huis?

Hoe breng je de theorie in de praktijk? Dat is de belangrijkste vraag. Er zijn genoeg handleidingen en technische specificaties om een cloudomgeving op te zetten in Microsoft Azure. Maar hoe pas je die theorie toe in jouw specifieke situatie? 

De Azure Fundamentals Workshop is gericht op het realiseren van concrete, snelle meerwaarde in de praktijk. Je leert de eerste stappen en de volgorde waarin je ze  moet hanteren. We laten je ook zien hoe je echt met Azure werkt, waar je alles kan vinden en waar bepaalde functies en features voor zijn. Je leert welke mogelijkheden relevant zijn voor jouw organisatie en hoe je up to date blijft met de nieuwe mogelijkheden die er elke week bij komen.

Wie heb je nodig voor de Azure Fundamentals Workshop?

Tijdens de workshop neem je concrete beslissingen over de architectuur, networking, beveiliging en het beheer van je cloudomgeving. Daarom is het van cruciaal belang om meteen de juiste mensen mee aan tafel te krijgen. Zo leg je meteen een sterke basis voor de toekomst.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over een Azure Fundamentals Workshop en maak een vliegende start op het Microsoft Azure cloudplatform.

Kan ik je helpen?

Download de Azure Fundamentals Workshop

Online Webinar