Round Table Cloud

Round Table Cloud

Tijdens de Round Table Cloud georganiseerd door Sogeti en BKR met o.a. sprekers van PostNL werd er gespard met elkaar en kreeg men inzichten in de Cloud journey van andere organisaties.

 

Samen met vakgenoten discussiëren en ervaringen delen over de route naar en ontwikkeling in de Cloud? Kom dan naar de Round Table Cloud, georganiseerd door Sogeti en BKR. 

 

2019-round-table-cloud

Organisatorisch en technisch

Recente publicaties laten zien dat Cloud technologie de komende vijf jaar in alle sectoren breed wordt toegepast. De uitdagingen daarbij zijn breed en verschillen van organisatie tot organisatie. Toch zijn er ook veel overeenkomsten en afwegingen die gemaakt moeten worden op strategisch, organisatorisch en technisch vlak. 

Ervaringen Cloud Journey PostNL

Laat je tijdens de Round Table inspireren door de concrete ervaringen van één van de Cloud pioniers in Nederland: PostNL. Joost van der Vlies, Head of Architecture bij PostNL, deelt graag de Cloud journey van zijn organisatie. Tevens geeft hij zijn visie over de kansen en uitdagingen die Cloud voor zijn organisatie oplevert. Vervolgens ga je aan de hand van prikkelende stellingen met vakgenoten uit verschillende sectoren in gesprek over ervaringen, inzichten en concrete best practices rondom de Cloud reis.  

Kortom: een Round Table die je niet mag missen. We zien uit naar een boeiende tafeldiscussie en zijn benieuwd naar jouw mening en de inzichten die we met elkaar kunnen delen.

Wij ontvangen je graag op 28 mei 2019 vanaf 16:00 uur in De Blend (Utrecht), de nieuwe skybar van de Douwe Egberts fabriek. We starten om 16:30 uur en sluiten de Round Table af met een diner. 

Aanmelden Round Table Cloud

Deze exclusieve Round Table Cloud richt zich op senior IT management (CIO, IT Director, Cloud Director) en het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden is niet meer mogelijk. Klik hier voor andere events. 

Kan ik je verder helpen?

16:00 - 16:30
De Blend Utrecht