Webinar: Modern Workspace (English)

Webinar Modern Workspace | Lachende mensen

Hoe optimaliseer je technologie ten behoeve van de productiviteit en het geluk van medewerkers?

Wat is er nodig om je werknemers gelukkig te maken? En waarom is dat belangrijk? Tijdens dit 45 minuten durende webinar gaan we hierop in en bespreken we de altijd evoluerende Modern Workspace. Het webinar wordt georganiseerd in samenwerking met onze partners Forrester en Powell365.

Gelukkige medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Het zijn niet per definitie salaris en vakantiedagen die medewerkers gelukkig maken. Het gaat er medewerkers om dingen voor elkaar te kunnen krijgen en het gevoel te hebben waarde toe te kunnen voegen. En dit door effectief en efficiënt te zijn. 

Altijd overal (samen)werken

 

Webinar Modern Workspace | Lachende mensen

Digitalisering verandert de manier waarop wij (samen)werken drastisch. Organisaties zoeken naar mogelijkheden om de productiviteit van medewerkers veilig te verbeteren. Toch willen diezelfde werknemers maar één ding: op verschillende apparaten optimaal (samen) kunnen werken, op elk moment en waar ze ook zijn.

Als HR-, Operations-, Marketing- en IT-professional is het je doel om medewerkers met nieuwe technologie in staat te stellen overal en op elk gewenst moment te kunnen laten (samen)werken.

Maar al te vaak is technologie een afleiding in plaats van een waardevolle toevoeging. Het kan er voor zorgen dat medewerkers gefrustreerd, verward en ongemotiveerd raken. Alleen het creëren van een nieuwe werkomgeving of een sociaal intranet is dus niet de oplossing - waarde moet voortdurend worden toegevoegd.

Hoe zorg je voor de juiste balans?

Volg het webinar om te begrijpen hoe:

  • Je factoren die motiverend werken op menselijke productiviteit vertaalt naar de juiste technologie.
  • Je voorkomt dat de technologiekeuze leidt tot ongelukkige medewerkers
  • De moderne werkplek continu optimaliseert en verbetert

Webinar Sprekers

Glen Wesenhagen

Glenn Wesenhagen

Solution Architect,
Sogeti
Andrew Hewitt

Andrew Hewitt

Analyst,
Forrester
Laurent Elmaleh

Laurent Elmaleh

Software Business Developer,
Powell 365

Meld je aan voor het Webinar

Dit webinar is het meest geschikt voor Leidinggevenden en IT-managers die zich richten op het faciliteren van een Moderne werkplek voor hun medewerkers. Het Webinar is gratis en wordt gegeven in het Engels. Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze webinar. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie, neem dan contact met ons op! 

Kan ik je helpen?

15:00 - 15:45
Online Webinar