Dag voor startende informatiemanager

Hoe geef je richting aan digitale transformatie? Wordt Informatiemanager!

Dag voor informatie manager

Digitale transformatie. De media struikelt over elkaar heen om precies uit te leggen wat dit inhoudt en hoe de toekomst eruit gaat zien na deze transformatie. Technologie bedrijven bieden in rap tempo de ene na de andere mooie oplossing om de stap in de digitale transformatie te zetten. Adviesbureau’s kunnen je heel goed vertellen dat je nu wel moet aanhaken omdat je anders de boot gaat missen. Kortom: de urgentie is wel duidelijk.

Jij wilt natuurlijk niet de boot missen en met jouw kennis en vaardigheden een bijdrage leveren aan deze verandering binnen jouw bedrijf of bij jouw opdrachtgever. Maar hoe ga je dat doen? Wat heb je hiervoor nodig?

De sleutel naar succes in digitale transformatie

Het vakgebied informatiemanagement richt zich op het goed inrichten van de informatievoorziening binnen organisaties en het begeleiden van transformaties. Binnen Sogeti hebben we veel ervaring en kennis opgedaan van informatiemanagement en deze kennis willen we graag met jou delen, zodat je aangehaakt kan blijven bij de digitale transformatie. Niet alleen kennisdeling vinden we belangrijk, wij zijn ervan overtuigd dat goed informatiemanagement de sleutel is tot het succes van de digitale transformatie en die boodschap willen we graag uitdragen en ook jou tot ambassadeur maken van ons vakgebied.

Meld je nu gratis aan voor het mini-seminar

Daarom organiseren we donderdag 18 mei op ons kantoor in Vianen vanaf 09:00 uur een gratis toegankelijk mini-seminar. We ontvangen je met koffie/thee en iets lekkers en gedurende de ochtend zullen de volgende onderwerpen de revue passeren:

  • Informatiemanager: de stuurman voor digitale transformatie
  • Interactieve game met betrekking tot informatiemanagement
  • Als de informatiemanager de stuurman is dan is de architect de kapitein?

We sluiten de middag omstreeks 13:00 uur af met een netwerklunch.

Contact

E-mail Harm