Round Table: Van data naar inzicht

Round-table-Van-data-naar-inzicht

Wordt data in jouw organisatie daadwerkelijk als een bedrijfskritische asset gezien? Tijdens de Round Table werd dit besproken met vakgenoten. 

Samen met vakgenoten discussiëren en ervaringen delen over Datamanagement & Analytics? Kom dan naar de Round Table ‘Van Data naar Inzicht’, georganiseerd door Sogeti en Informatica.  

 

Round-table-Van-data-naar-inzicht

Datastrategie

Wordt data in jouw organisatie daadwerkelijk als een bedrijfskritische asset gezien? Hoe ontwikkel je dan een succesvolle datastrategie en ontgin je deze schat aan informatie?

We nodigen je op donderdag 13 juni van harte uit in het NBC in Nieuwegein, waar we de Round Table om 13:30 uur starten. 

De onderwerpen die tijdens deze middag o.a. aan bod komen: 

  • Governance van data is belangrijker dan ooit. Alleen met geïntegreerde, kwalitatief hoogwaardige en beveiligde data kun je een 360 graden klantbeeld genereren, de kracht van analytics volledig benutten en richting de Cloud bewegen.
  • Ontdek hoe je sneller waarde creëert met vertrouwde datalevering oftewel ‘trusted data as a service’.
  • Leer hoe andere organisaties de stap maken van het verzamelen van data naar inzichten en concrete acties.

Mike Ferguson, Industry Analist & Consultant op het gebied van Data Management & Analytics, opent de middag en deelt de randvoorwaarden en best practices voor de inrichting van een future-proof datamanagement fundament. Zodat jouw organisatie kan uitgroeien tot een connected business die van data tot inzichten komt.   

Aansluitend gaan we aan de hand van een aantal prikkelende stellingen met elkaar in discussie en delen ervaringen. Rond 17:00 uur sluiten we de Round Table af met een borrel. 

Kan ik je helpen?

Profielfoto Mark Rumpf
Phone number: +31 886 606 600

13:30 - 17:00
NBC Congres Nieuwegein