Data Driven: Show & tell

Business Intelligence & Analytics inzetten om bedrijfsdoelstellingen te realiseren? Onze professionals, partners en klanten laten u zien hoe zij dat doen op het Data Driven: Show & tell-event.

Meld je aan
EVENT 22-6 Data Driven Data security

Onze professionals, partners en klanten zijn dag in en uit bezig met Business Intelligence & Analytics om bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Zij hebben dus veel kennis en ervaring waar u vanuit uw IT of Business rol van kan profiteren. 

Show & tell

Ontdek hoe u nu direct vanuit zowel Business als IT kunt versnellen met een data gedreven aanpak. Ervaar aan de hand van diverse tools en cases de meerwaarde van technologie bij het nemen van data gedreven besluiten. Onder andere Architectuur, Big Data, Open Data, Self Service BI, BIML en natuurlijk Analytics komen aan bod deze middag. Naast onze professionals zal ook onze partner Microsoft en De Friesland Zorgverzekeraar ervaringen met u delen die u in staat stellen een data gedreven aanpak neer te zetten.

Programma

12.00 - 13.00        
Ontvangst & lunch

13.00 - 13.10      
Welkom (Mark Rumpf, Sogeti)

13.10 - 13.30        
Zonder besluiten geen business (Marijn Uilenbroek, Sogeti)

Leeft uw organisatie op besluiten die worden genomen op basis van complexe (Excel) calculaties of onderbuikgevoel? Maak kennis met een framework waarin uw besluitvorming een plek krijgt en niet meer afhankelijk is van handmatige invloeden. Marijn geeft inzicht in welke meerwaarde de Analytics technologie zowel Business als  IT biedt in SQLServer 2016.

13.30 -14.00        
Architectuur van Analytics (Marcel Westra - Microsoft)

Marcel brengt u de nieuwe analytics architectuur van Microsoft (Cortana Intelligence suite). Aan de hand van voorbeelden van de inzet hiervan worden alle componenten helder. Na het verhaal van Marcel bent u als Business en IT volledig op de hoogte van de ins en outs. 

14.00 - 14.30        
Hands on use case Analytics met Cortana Intelligence Suite (Robin Huurman, Sogeti)

Zien is geloven! Daarom laat Robin u zien hoe u als business heel snel inzicht krijgt in data door gebruik te maken van de Cortana Intelligence suite. Hierbij gebruikt hij  Data Factory en Machine Learning in combinatie met PowerBI om uw analyse mogelijk te maken. Met de juiste middelen kunt u dit zelf ook doen met uw data!

14.30 - 14.45        
Pauze

14.45 - 15.15        
Self service met PowerBI en “R” (Nick Scheer, Sogeti)

De trend die BI dichter bij de business brengt: Self Service BI! Nick gebruikt de geavanceerde analyse functionaliteit in PowerBI samen met de Analytics taal R en laat zien dat u geen kostbare omgevingen hoeft te creëren om zelf diepe en waardevolle inzichten te verkrijgen. 

15.15 - 15.45        
Hoe start je met Analytics en welke meerwaarde levert het? (DFZ)

Het data- en marketing- team van De Friesland Zorgverzekeraar neemt u mee in hoe zij hun eerste stappen hebben gezet in Advanced Analytics voor het verkrijgen van waardevolle en diepere  inzichten in de verzekeraars- business.

15.45 - 16.00        
Naar de Data gedreven aanpak (Eddy Visser, Sogeti)

Al die verhalen en ervaringen zijn natuurlijk goed om te horen. Maar hoe start je nu met een data gedreven aanpak? Eddy Visser geeft u de eerste handvatten.

16.00 - 17.00        
Borrel en Expertise markt

Leg uw vragen of uitdagingen aan voor aan onze experts en kom meer te weten te komen over:   

  • SQLServer2016: nieuwe features - Bob van Megen
  • BIML: hoe verkort je de development tijd met betere kwaliteit - Albert Jan Boer
  • R en waarom R? - Arie Twigt
  • PowerBI Analytics:  snelheid heeft kracht - Nick Scheer
  • Cortana Intelligence Suite - Robin Huurman

Zet de datum in je agenda en meld je aan.

Meer weten over hoe u nu direct vanuit zowel business als IT kunt versnellen met een data gedreven aanpak? Meld u aan voor het Data Driven: Show & tell -event van Sogeti.

Contact

E-mail Mark

Andere Events

Azure fundamentals workshop

Microsoft Azure Fundamentals Workshop

Sogeti Capelle

Wil je Microsoft Azure succesvol implementeren in jouw organisatie? Ontvang handvatten en inzichten tijdens een Azure Fundamentals Workshop. Er zijn diverse locaties en data beschikbaar. Meld je nu aan. 

ProjectB

IT-studenten challenge: ProjectB 2019

AwardsNight