Data your future

Hoe besturen organisaties hun toekomst met data? Kom naar het BI&A Symposium op 1 november. 

BI_Symposium

Alles is data. Alles van gisteren. Alles van vandaag. En voor wie er écht naar durft te kijken, biedt dat prachtige perspectieven voor alles van morgen. De toekomst is data. En dat betekent dat ú voortaan aan het stuur zit. Op basis van informatie en inzichten die data oplevert, wordt u in staat gesteld om elke minuut, elk uur, elke dag in de toekomst te besturen. Wilt u weten hoe?

Data your future!

Op 1 november a.s. organiseert Sogeti in samenwerking met beroepsvereniging Ngi-NGN BI&A het jaarlijkse Business Intelligence & Analytics Symposium in Cinemec Utrecht.

Grip op BI&A

Tijdens dit symposium laten wij u zien hoe u grip krijgt op Business Intelligence & Analytics, daarmee nog beter en bewuster keuzes maakt èn impact genereert.

Sprekers van vooraanstaande organisaties zoals ABN AMRO, PostNL en Wageningen Economic Research vertellen hoe zij de toekomst naar hun data zetten. Aan de hand van aansprekende klantcases en best practices brengen we samen met onze partners (HPE, IBM, Informatica, Red Hat en Tableau) de nieuwste (technologische) ontwikkelingen op het gebied van BI en Analytics voor u tot leven.

Programma

We starten met een plenair programma in de ochtend vanaf 09:30 uur. Na de lunch bestaat de middag uit diverse break-out sessies en sluiten we rond 16:00 uur af met een netwerkborrel waarbij u op de expertisemarkt vragen of uitdagingen kunt voorleggen aan de aanwezige experts. 

Klik op de afbeelding om het programma in PDF te bekijken.

Bekijk hier de beschrijvingen van de keynotes
Bekijk hier de beschrijvingen de breakouts. U kunt zich ook hier aanmelden voor diverse live demo's.

BIA-Symposium

Reserveer nu uw stoel in het Cinemec Utrecht. 

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners:
sponsoren BI Symposium

* Deelname aan het symposium is kosteloos. 

Contact

E-mail Mark

Andere Events

Event afbeelding DYA Dag 2018 - Architectuur en Ethiek

DYA Dag 2018

van der Valk, Utrecht

Hoe kunnen architecten ethiek meenemen in de architectuur? Ontdek het tijdens de DYA Dag 2018 op 9 maart. Meld je nu aan.