Workshop Oracle Digital Assistant en Integration Cloud

Oracle Digital Assistant

De Workshop Oracle Digital Assistant en Integration Cloud was een succes. Tijdens de workshop werden tips gegeven over hoe je slimmer en productiever kunt werken.

Het saldo vakantiedagen opvragen bij Human Resource Management, de servicedesk mailen over de voortgang van een ticket of bellen voor een update over een bestelling? Zowel in- als externe klanten moeten vaak lang wachten op een antwoord. Verbeter je customer experience en efficiency met een Chatbot.

Ervaar tijdens een hands-on workshop op 21 mei 2019 van 9:00 - 15:00 uur de mogelijkheden van Chatbots en Integratie voor jouw organisatie. 

 

Workshop-Oracle-digital-assistent

Oracle Digital Assistant

Samen met de experts van Oracle en Sogeti inspireren we je met de chatbot van Oracle: Oracle Digital Assistant (ODA). Ontdek daarin de toepassing van de Oracle Integration Cloud (OIC), een low-code oplossing, waarmee de backoffice naadloos aansluit op de Digital Assistant. Gebaseerd op actuele en betrouwbare gegevens. Hierbij maakt het niet meer uit of de systemen binnen de organisatie of in de cloud staan. Door de grote bibliotheek aan standaard koppelingen is OIC daarnaast ook een uitstekende oplossing voor integratie-uitdagingen.

Hands-on workshop

Benieuwd naar de Digital Assistant toepassing voor jouw organisatie? In onze workshop nemen we je eerst mee in alle ontwikkelingen, toepassingen en concrete voorbeelden. Daarna doorloop je zelf de implementatie. Technische expertise is niet noodzakelijk. Onze experts op het gebied van chatbots en Oracle technologie helpen je op weg en zijn beschikbaar voor alle vragen. 

Programma

9:00 tot 12:00 uur
•    Sogeti’s kijk op chatbots
•    Presentatie Oracle Integration Cloud
•    Demonstratie Oracle Integration Cloud
•    Hands-on labs op basis van integratie met RightNow

12:00 tot 13:00 uur
•    Lunch

13:00 tot 15: 00
•    Workshop Oracle Digital Assistant

Aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Bekijk hier de andere Events

 

Kan ik je helpen?

09:00 - 15:00
Sogeti kantoor Vianen