Frankwatching event: Digital Workspace

Coen Eskes en Daniël Laskewitz laten tijdens Frankwatching's Digital Workspace zien hoe je in 1 uur digitaal werkplek-geluk creëert. 

Frankwatching-DigitalWorkplace-Sogeti

Het Frankwatching event Digital Workspace is een must voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het opzetten van een succesvol social intranet en connected company. 

Platforms, tools en omgevingen

Laat je op 15 februari 2018 in de Jaarbeurs van 09:30-17:00 inspireren door actuele insights, ervaringen en best practices in de vorm van verschillende waves en tracks met ruim 25 experts. Ontdek wat er nodig is voor de keuze, inrichting, adoptie en implementatie van de juiste online platforms, tools en omgevingen.

Digitale werkplek

Tijdens het event staan ook de workspace-experts van Sogeti op het podium: Coen Eskes en Daniël Laskewitz. Zij laten zien wat digitaal werkplek-geluk betekent. Binnen 1 uur realiseren zij wat medewerkers écht willen. 

Werknemers zijn zich steeds meer bewust van de mogelijkheden van digitalisering. Maar wat willen ze nu écht? Het antwoord is: digitaal geluk in hun werkplek! Hoe maak je als organisatie aan de achterkant waar, wat je gebruikers aan de voorkant belooft? Kies je voor snelheid of perfectie? En hoe voorkom je lange implementatie- of verandertrajecten? Tijdens de sessie ervaar je hoe je een werkplek op maat kunt maken en wat digitaal werkplek-geluk betekent! Binnen 1 uur heb jij dit ook voor jouw organisatie gerealiseerd.

Benieuwd naar de sessie van Coen en Daniël tijdens Digital Workspace? 

Bestel nu jouw tickets via Frankwatching en bezoek ons tijdens een sessie of een demo op de stand. 

Contact

E-mail Ton

Andere Events

Meetup Smart Workspaces social image.jpg

Meetup Smart Workspaces

Sogeti Nederland B.V.

Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 25 mei naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen
Boeklancering houten.j

Book Launch: ‘Testing in the digital age'

Hotel van der Valk Houten

Houd jij alle digitale ontwikkelingen en termen nog bij? Test- en kwaliteitsprofessionals ervaren grote uitdagingen om kwaliteit te (blijven) garanderen. Een nieuwe methodiek biedt uitkomst. Meld je gratis aan voor de boek launch: ‘Testing in the digital age’.
Event image VINT Symposium - In Code We Trust

VINT Symposium 2018 | In Code We Trust

Spant!

De zoektocht naar de grenzen van vertrouwen staat op het VINT Symposium 2018 centraal. Kunnen we de code vertrouwen waarop de economie overuren draait? Zie toonaangevende sprekers. Meld je gratis aan.