Functioneel Beheer DevOps Ontbijtsessies

Wat is de invloed van DevOps op uw organisatie? Hoe is uw afdeling Functioneel Beheer hierop voorbereid? Welke transitie moet u uitvoeren om aan te sluiten bij deze ontwikkelingen?

FB ontbijtsessie DEVOPS

Sogeti Functioneel Beheer nodigt u uit voor een DevOps Ontbijtsessie in het najaar van 2016.

DevOps, Scrum, Agile, Spotify-model, etc. zijn termen die dagelijks genoemd worden op de werkvloer en in de boardrooms. Allemaal termen gericht op het beter, efficiënter en goedkoper laten werken van organisaties en om sneller te kunnen inspelen op veranderingen in de buitenwereld.

Wat is de invloed van DevOps op uw organisatie? Hoe is uw afdeling Functioneel Beheer hierop voorbereid? Welke transitie moet u uitvoeren om aan te sluiten bij deze ontwikkelingen?

Recent hebben wij een whitepaper geschreven FB en DevOps met de titel 'Functioneel Beheer als katalysator voor succesvolle DevOps'. In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op de effecten van DevOps en de rol die Functioneel Beheer daarin kan spelen. Niet alleen op deze manier willen wij onze kennis met u delen, maar graag doen wij dit ook op een interactieve wijze.
 

Hieronder een overzicht van data en locaties:

29 september in Vianen, Sogeti Kantoor Vianen
27 oktober in Groningen, Hampshire Hotel - Plaza Groningen
17 november Eindhoven, Hotel van der Valk Eindhoven
 

Programma

De sessies beginnen om 8:00 uur met een ontbijt en zullen tot 12:00 uur duren. Gedurende deze sessie zullen we op interactieve wijze het onderwerp DevOps en Functioneel Beheer met elkaar bespreken en ervaringen uitwisselen. Er is slechts een beperkt aantal plekken per locatie beschikbaar, wacht daarom niet te lang met aanmelden.

Zet de datum in je agenda en meld je aan

Reserveer je plaats en meld je hier aan. Voor vragen over het programma kun je contact opnemen met Harm Pul.

Contact

E-mail Harm

Andere Events

QX day 2018

Quality Experience Day 2018

de Fabrique

Benieuwd naar nieuwe en slimme manieren om te testen? Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom softwarekwaliteit tijdens de QX Day op 4 oktober. Meld je nu aan.

Vrouwen in IT

Women in IT inspiration night voor studentes en afstudeerders

Sogeti Nederland B.V.

Ben jij vrouw en nieuwsgierig naar wat het IT-vak jou te bieden heeft? Meld je dan nu aan voor de Women in IT night op 29 oktober bij Sogeti, speciaal voor studentes en afgestudeerden.