Functioneel Beheer DevOps Ontbijtsessies

Wat is de invloed van DevOps op uw organisatie? Hoe is uw afdeling Functioneel Beheer hierop voorbereid? Welke transitie moet u uitvoeren om aan te sluiten bij deze ontwikkelingen?

FB ontbijtsessie DEVOPS

Sogeti Functioneel Beheer nodigt u uit voor een DevOps Ontbijtsessie in het najaar van 2016.

DevOps, Scrum, Agile, Spotify-model, etc. zijn termen die dagelijks genoemd worden op de werkvloer en in de boardrooms. Allemaal termen gericht op het beter, efficiënter en goedkoper laten werken van organisaties en om sneller te kunnen inspelen op veranderingen in de buitenwereld.

Wat is de invloed van DevOps op uw organisatie? Hoe is uw afdeling Functioneel Beheer hierop voorbereid? Welke transitie moet u uitvoeren om aan te sluiten bij deze ontwikkelingen?

Recent hebben wij een whitepaper geschreven FB en DevOps met de titel 'Functioneel Beheer als katalysator voor succesvolle DevOps'. In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op de effecten van DevOps en de rol die Functioneel Beheer daarin kan spelen. Niet alleen op deze manier willen wij onze kennis met u delen, maar graag doen wij dit ook op een interactieve wijze.
 

Hieronder een overzicht van data en locaties:

29 september in Vianen, Sogeti Kantoor Vianen
27 oktober in Groningen, Hampshire Hotel - Plaza Groningen
17 november Eindhoven, Hotel van der Valk Eindhoven
 

Programma

De sessies beginnen om 8:00 uur met een ontbijt en zullen tot 12:00 uur duren. Gedurende deze sessie zullen we op interactieve wijze het onderwerp DevOps en Functioneel Beheer met elkaar bespreken en ervaringen uitwisselen. Er is slechts een beperkt aantal plekken per locatie beschikbaar, wacht daarom niet te lang met aanmelden.

Zet de datum in je agenda en meld je aan

Reserveer je plaats en meld je hier aan. Voor vragen over het programma kun je contact opnemen met Harm Pul.

0652659460

Contact

E-mail Harm

Andere Events

Webinar Modern Workspace | Lachende mensen

Webinar: Modern Workspace (English)

Sogeti Webinar

Hoe optimaliseer je technologie ten behoeve van de productiviteit en het geluk van medewerkers?

Meetup Smart Workspaces social image.jpg

Meetup Smart Workspaces

Sogeti Nederland B.V.

Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 25 mei naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen
Boeklancering houten.j

Book Launch: ‘Testing in the digital age'

Hotel van der Valk Houten

Houd jij alle digitale ontwikkelingen en termen nog bij? Test- en kwaliteitsprofessionals ervaren grote uitdagingen om kwaliteit te (blijven) garanderen. Een nieuwe methodiek biedt uitkomst. Meld je gratis aan voor de boek launch: ‘Testing in the digital age’.