SoPlay-Gamenight

Gamenight: Soplay Together

Op 26 oktober is het weer zover, een nieuwe gamenight! Het belooft weer een leuke avond te worden vol games. Met deze keer als thema: Soplay Together. Nodig jouw collega's van je huidige of vorige opdracht uit om samen een avond te gamen op kantoor! Zien we je daar?

Aanmelden

Soplay Together

De zomervakantie is voor veel collega's nog bezig, maar de eerste vraag die wij als SoPlayers krijgen is “Wanneer is de volgende Gamenight?” Goed nieuws! We hebben een datum geprikt en de voorbereidingen zijn in volle gang. Op donderdag 26 oktober 2023 organiseert SoPlay weer een Gamenight op het hoofdkantoor in Vianen (Lange Dreef 17 4131 NJ Vianen)!  

Deze gameavond heeft als thema “SoPlay Together”, want wat is er nu leuker dan samen spelen? Welke collega neem jij mee en daag je uit voor de Nerf gun battle, Beat Saber, Fifa of ouderwets sjoelen. Maak er een gezellige avond van samen met je collega's! Trommel je Ohio-groep op, bel die collega uit een vorige opdracht eens of reply-all op de mail van je laatste cursus en nodig iedereen uit om samen met jou en ons te gamen op het hoofdkantoor. De avond is zoals je van ons gewend bent: veel games en bordspellen, veel gezelligheid en goed eten en drinken. 

Programma

17:00 - 19:00 food
18:00 start games
22:00 einde avond + opruimen

Aanmelden en Introducees

Gamen doen we natuurlijk niet alleen met Sogetisten; iedere Sogetist kan 1 introducee meenemen! Laat ze zich ook aanmelden via het aanmeldformulier zodat we rekening kunnen houden met extra eters en gamers. 
Lukt het je niet om het formulier te laden voor de +1 probeer het dan in een andere browser of in prive modus.

Heb je een console of bordspellen die je mee wilt brengen? Lijkt het je leuk om een workshop te leiden over jouw favoriete onderwerp? Of vind je ons event ook zo fantastisch als wij en wil je op een andere manier helpen?
Geef dit dan aan op het aanmeldformulier, dan zullen wij contact met je opnemen hierover zodat we de Game Night nog voller kunnen maken!

Aanmelden kan hier!

Kan je niet wachten om gezellig met je collega’s te gamen?
Kom dan al vast een kijkje nemen in onze Discord. We organiseren elke vrijdag online gameactiviteiten of streams op het Sogeti Twitch kanaal.

Groeten en tot de 26ste!

Het SoPlay Team

Jacco, Otto, Vincent, Mark, Britt, Lianne, Chris, Robert, Michel, Maaike, Diantha, Sterre, Vikram en Paul.

Kan ik je helpen?

17:00 - 22:00
Lange Dreef 17 Vianen