Guru Night: DevOps met OpenShift

Meer weten over de kracht van DevOps en hoe OpenShift met haar 'container based' aanpak het ontwikkelen en deployen van applicaties versnelt en vergemakkelijkt?

Masterclass Oracle

Wil jij ook meer weten over de kracht van DevOps en hoe OpenShift met haar 'container based' aanpak het ontwikkelen en deployen van applicaties versnelt en vergemakkelijkt. Meld je dan nu aan voor de Guru Night 'DevOps met OpenShift 3.1' in Vianen, georganiseerd door Sogeti en Red Hat.
 
Tijdens deze avond gaan Jorge Morales (Field Product Manager and Developer Advocate bij Red Hat) en Richard Jacobs (Agile Coach bij Sogeti) uitgebreid in op de mogelijkheden van DevOps en OpenShift en wat dit voor jou als developer betekent. 

Het programma

17.00 - 18.00 uur Ontvangst en dinerbuffet
18.00 - 18.15 uur Opening
18.15 - 19.15 uur Agile, DevOps…het is gewoon een mindset! - Richard Jacobs
19.15 - 19.30 uur Pauze
19.30 - 20.30 uur Accelerating your application to  production - Jorge Morales 

Beschrijving van de sessies

Agile, DevOps…het is gewoon een mindset! 

Richard Jacobs neemt je mee langs het Agile Manifesto, bekeken met een DevOps mindset. Is het echt alleen een gedachtegoed of speelt techniek toch ook een rol? En hoe is de verhouding met bijvoorbeeld Continuous Delivery en testautomatisering of met raamwerken zoals Scrum?   

Accelerating your application to production

In deze sessie zul je, aan de hand van een demo, ervaren welke voordelen een container based platform als OpenShift jou biedt bij het bouwen, testen, deployen en managen van applicaties en hoe de tijd van idee tot implementatie sterk wordt verminderd.

Sprekers

  • Jorge Morales:

Jorge Morales is de laatste aanwinst voor het Red Hat's OpenShift ontwikkelteam. Hij heeft de afgelopen jaren leiding gegeven aan verschillende ontwikkelteams, waarbij hij DevOps heeft geïntroduceerd en diverse bedrijven heeft geholpen met het opzetten van hun architectuur. Momenteel helpt hij ontwikkelaars de voordelen van PaaS te ontdekken en hoe DevOps moet worden uitgevoerd.

Naast z’n werk ontwikkelt Jorge aan het OpenShift platform, waarbij hij de ervaringen en behoeftes van ontwikkelaars en klanten in het product verwerkt.

  • Richard Jacobs:

Richard Jacobs is werkzaam bij Sogeti en momenteel ingezet als Agile Coach binnen ING. Daar helpt hij de slag te maken naar de nieuwe cultuur die sterk beïnvloed wordt door de Spotify Engineering Culture. Richard begeleidt diverse DevOps-teams die gebruik maken van de Continuous Delivery Pipeline die binnen ING standaard gebruikt wordt. Binnen Sogeti is Richard naast Agile Coach ook lid van het Agile kernteam en trainer van diverse trainingen m.b.t. Agile, zoals de Scrum Master en Scrum Product Owner traingen. Buiten Sogeti is Richard daarnaast medeoprichter en bestuurslid van ‘Stichting Agile Coach Camp Nederland’ en in die hoedanigheid betrokken bij de organisatie van de conferentie die internationaal bekendheid heeft.

Zet de datum in je agenda en meld je aan.

Meer weten over de kracht van DevOps en hoe OpenShift met haar 'container based'-aanpak het ontwikkelen en deployen versnelt? Meld je aan voor de Guru Night van Sogeti.

Contact

Stel je vraag of geef je suggestie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere Events

Azure fundamentals workshop

Microsoft Azure Fundamentals Workshop

Sogeti Capelle

Wil je Microsoft Azure succesvol implementeren in jouw organisatie? Ontvang handvatten en inzichten tijdens een Azure Fundamentals Workshop. Er zijn diverse locaties en data beschikbaar. Meld je nu aan. 

ProjectB

IT-studenten challenge: ProjectB 2019

AwardsNight

VINT Synthetic

VINT Symposium 2019

Spant!

Het VINT Symposium 2019 heeft als thema Synthetic. De dag belooft een interessant spektakel te worden. Kom jij ook? Meld je aan.