Guru Night met Tim Fox over Vert.X reactive programming

Alles weten over vert.x reactive programming? Kom naar de Guru Nigth met Tim Fox
Tim Fox op de Sogeti Guru night - Amsterdam night photo

Jij houd je bezig met reactive programming maar dan het liefst in een taal die je al kent! Ontmoet dan Tim Fox en ontdek de mogelijkheden van Vert.x tijdens de Sogeti Guru Night op maandag 16 november van 17.00 - 21.00 uur in B.Amsterdam. 

Wie is Tim Fox?

Tim Fox is werkzaam voor Red Hat en komt speciaal voor deze avond naar Nederland om de Java community de mogelijkheden van Vert.x te laten ontdekken. Tim is de bedenker en projectleider van het Vert.x-project en heeft in het verleden ook al in diverse andere open source projecten gewerkt, waaronder HornetQ. Tim zal in zijn sessie, naast de concepten van Vert.x, laten zien hoe je eenvoudig schaalbare en efficiënte micro-service based applicaties kunt bouwen met Vert.x. Naast alle demo’s is er ook alle ruimte om vragen te stellen.

Location.

B.Amsterdam
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam

Route.


Deze Guru Night vindt plaats in de inspirerende omgeving van B.Amsterdam; de broedplaats van startups in Amsterdam. B.Amsterdam zit aan de Johan Huizingalaan 763a in Amsterdam en is zowel met het OV als met de auto prima bereikbaar. Parkeren is gratis. Meer info over de bereikbaarheid vind je hier.