Heb jij het overzicht nog in de Front-end development wereld?

Alles weten over de Front-end ontwikkelingen qua tools, technieken en mogelijkheden? Kom dan naar de thema avond over Front-end development.

Event Visual Microsfi Front-end event

Technologische ontwikkelingen bieden organisaties in rap tempo kansen om te digitaliseren, om zo hun business te vernieuwen en de interactie met klanten en andere stakeholders te intensiveren. Deze innovatie is bepalend voor het concurrerend vermogen van organisaties. Bij de digitalisering van interactie is een ‘seamless’ gebruikerservaring cruciaal voor effectiviteit.

Waar sta jij als het gaat om Front-end development?

De Front-end ontwikkelingen qua tools, technieken en mogelijkheden gaan zo snel dat het moeilijk is ze bij te houden. Het is nog moeilijker om stabiele, toekomstvaste keuzes te maken.

Wij nodigen je uit voor een thema-avond Front-end development op ons hoofdkantoor in Vianen. Tijdens drie presentaties scheppen we orde in de Front-end wereld, tonen we de mogelijkheden van Office UI Fabric en wijzen we je op beveiligingsissues waarmee je rekening moet houden.

Ben jij webdeveloper en wil je alles weten over Front-end development en SPA’s? Wil jij meer weten van Front end development in Office 365 en security implicaties? Of zit je nog in de klassieke wereld van ASP.NET MVC of zelfs Web Forms? Wij helpen je graag het kaf van het koren te scheiden in de Front-end wereld.

Kom op 1 december 2015 naar Vianen en test waar jij staat.

Contact

E-mail Ton

Andere Events

Event afbeelding DYA Dag 2018 - Architectuur en Ethiek

DYA Dag 2018

van der Valk, Utrecht

Hoe kunnen architecten ethiek meenemen in de architectuur? Ontdek het tijdens de DYA Dag 2018 op 9 maart. Meld je nu aan.