Heb jij het overzicht nog in de Front-end development wereld?

Alles weten over de Front-end ontwikkelingen qua tools, technieken en mogelijkheden? Kom dan naar de thema avond over Front-end development.

Event Visual Microsfi Front-end event

Technologische ontwikkelingen bieden organisaties in rap tempo kansen om te digitaliseren, om zo hun business te vernieuwen en de interactie met klanten en andere stakeholders te intensiveren. Deze innovatie is bepalend voor het concurrerend vermogen van organisaties. Bij de digitalisering van interactie is een ‘seamless’ gebruikerservaring cruciaal voor effectiviteit.

Waar sta jij als het gaat om Front-end development?

De Front-end ontwikkelingen qua tools, technieken en mogelijkheden gaan zo snel dat het moeilijk is ze bij te houden. Het is nog moeilijker om stabiele, toekomstvaste keuzes te maken.

Wij nodigen je uit voor een thema-avond Front-end development op ons hoofdkantoor in Vianen. Tijdens drie presentaties scheppen we orde in de Front-end wereld, tonen we de mogelijkheden van Office UI Fabric en wijzen we je op beveiligingsissues waarmee je rekening moet houden.

Ben jij webdeveloper en wil je alles weten over Front-end development en SPA’s? Wil jij meer weten van Front end development in Office 365 en security implicaties? Of zit je nog in de klassieke wereld van ASP.NET MVC of zelfs Web Forms? Wij helpen je graag het kaf van het koren te scheiden in de Front-end wereld.

Kom op 1 december 2015 naar Vianen en test waar jij staat.

Updates

Visual advanced AngularJS tutorial Developer Summer School
Getagd in: Blog, AngularJS, Directiver & Promises, development, Tools,

AngularJS tutorial: Directives & Promises [VIDEO 3/3]

Visual AngularJS Tutorials
Getagd in: Blog, Angular; AngularJS; Front end; Front End Development; Testing & Components, Tutorial,

AngularJS tutorial: Testing & Components [VIDEO 2/3]

Visual Introductie AngularJS tutorial Developer Summer School
Getagd in: Blog, Angular, AngularJS, Front end, Front End Development; Two-Way Binding, Tutorial,

AngularJS tutorial: Two-Way Binding [VIDEO 1/3]

Contact

E-mail Ton

Andere Events

QX day 2018

Quality Experience Day 2018

de Fabrique

Benieuwd naar nieuwe en slimme manieren om te testen? Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom softwarekwaliteit tijdens de QX Day op 4 oktober. Meld je nu aan.

Vrouwen in IT

Women in IT inspiration night voor studentes en afstudeerders

Sogeti Nederland B.V.

Ben jij vrouw en nieuwsgierig naar wat het IT-vak jou te bieden heeft? Meld je dan nu aan voor de Women in IT night op 29 oktober bij Sogeti, speciaal voor studentes en afgestudeerden.