Java Masterclass voor studenten

Kom jij naar onze Java Masterclass voor studenten?

Het Java Core Team van Sogeti organsieert een inspirerende en leerzame Inhouse avond voor studenten. Een drietal Java-ontwikkelaars van Sogeti gaat vertellen over 3 hot topics.

Java SE8 

Geen update maar een upgrade van de taal. Lambda's, een nieuwe library voor het omgaan met datums en tijd en nieuwe mogelijkheden om met collecties aan de gang te gaan. Ben Ooms neemt ons in deze presentatie mee door de grootste wijzigingen van Java 8, waarbij we ook kijken naar de toepasbaarheid hiervan.

AngularJS 

Eén van de hot topics van het moment. Je hebt mogelijk al wat termen met betrekking tot Angular mee gekregen. Directives, scopes, SPA's, two-way data binding, het klinkt allemaal gaaf, maar wat en waarvoor is het? Deze presentatie van Patrick de Wit, geeft je een introductie in hoe je Google's framework kan gebruiken voor je eigen interactieve webapplicaties.

EqualsVerifier

Heb je wel eens een equals method geschreven? Heb je daar ook een unit test voor geschreven? Werd die test tientallen regels lang, en dacht je: dit moet makkelijker kunnen?
Jan Ouwens, Java-ontwikkelaar en auteur van de testtool EqualsVerifier, neemt je mee langs alle pitfalls in een interactieve sessie zonder powerpoint.

Programma


17.30 uur Ontvangst met maaltijd.
18.00 uur Welkom en start programma
20.30 uur Napraten tijdens een borrel
21.00 uur Afsluiting

Datum:
Donderdag 19 maart 2015
Locatie:
Sogeti kantoor Amersfoort, Plotterweg 31-33


Meld je hier aan!


Om je aan te melden of voor meer informatie mail je naar:
studentenunit@sogeti.nl

Contact

Stel je vraag of geef je suggestie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere Events

Webinar Modern Workspace | Lachende mensen

Webinar: Modern Workspace (English)

Sogeti Webinar

Hoe optimaliseer je technologie ten behoeve van de productiviteit en het geluk van medewerkers?

Meetup Smart Workspaces social image.jpg

Meetup Smart Workspaces

Sogeti Nederland B.V.

Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 25 mei naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen
Boeklancering houten.j

Book Launch: ‘Testing in the digital age'

Hotel van der Valk Houten

Houd jij alle digitale ontwikkelingen en termen nog bij? Test- en kwaliteitsprofessionals ervaren grote uitdagingen om kwaliteit te (blijven) garanderen. Een nieuwe methodiek biedt uitkomst. Meld je gratis aan voor de boek launch: ‘Testing in the digital age’.