Sogeti-Java-Meetup

TMAP: Waarom het waarborgen van de kwaliteit ook belangrijk is voor de developer

Welkom bij een nieuwe editie van de Sogeti Java Community Meetup! Deze editie zal inzoomen op waarom het waarborgen van de kwaliteit ook belangrijk is voor de developer. Bekijk de opname hieronder terug!

 

Kwaliteit is een belangrijk aspect van het ontwikkelen en leveren van softwaresystemen. Dit is niet alleen het gebied van testers of een QA-afdeling. Software-engineers nemen hun verantwoordelijkheid bij het leveren en verifiëren van hoogwaardige code. Met de toegenomen complexiteit van onze landschappen, de beweging naar cloud en containers en de vraag naar snellere en betrouwbaardere feedback zijn deze verantwoordelijkheden alleen maar toegenomen.

Je kan deze sessie hier terug kijken:

Watch TMAP: How quality is also a developers concern on YouTube.

TMAP

Dus sluit je bij ons aan in deze sessie waar Maarten Diederik, Java Software Engineer bij Sogeti, ons meer vertelt over TMAP. TMAP is de bewezen testmanagementaanpak van Sogeti. Maar TMAP is veel meer dan alleen testen en testontwerptechnieken. Het is een complete kennisbasis met kwaliteitsengineeringaspecten voor zowel traditionele als DevOps-teams.

Maarten zal zijn kennis als TMAP-trainer delen over wat dit allemaal betekent voor softwareontwikkelaars, hoe je gemakkelijk testdata kunt genereren, hoe je mutatietesten kunt toepassen en andere kwaliteitsconcepten zoals SBOM en honeycomb testing.

Aanmelden

Deze sessie is al geweest. Maar hierboven kan je hem gewoon terug kijken! Ook kan je op onze vakpagina meer lezen over wat we allemaal doen met Java.

Java vakpagina

Kan ik je helpen?

Mark van der Walle Lead Software Architect
Phone number: +31 (0)6 152 279 08

19:00 - 20:00
Online Meetup