Sogeti-Java-Meetup

Java meet-up: Intro to Event-Driven Microservices using DDD, CQRS & Event Sourcing

Welkom terug bij een nieuwe editie van onze online Java meet-up. Het onderwerp deze keer is: Intro to Event-Driven Microservices using DDD, CQRS & Event Sourcing. Bekijk de opname hieronder terug.

 

Hands-on webinar

Ook deze editie was er weer een partner van ons aanwezig om zijn  kennis te delen met ons over specifieke onderwerpen waardoor we betere oplossingen kunnen bouwen. Dus join deze hands-on webinar waar Gerard ons een snelle introductie zal geven in de basics van Axon. 

Bekijk we webinar hier terug: 

Watch Intro to Event-Driven Microservices using DDD, CQRS & Event Sourcing on YouTube.

In deze webinar zal een introductie geven over verschillende software architectuur concepten zoals: DDD, CQRS, Message-Driven Architecture en we zullen de basics van Axon Frameworks uitleggen. We zullen je wat praktische voorbeelden geven tijdens de presentatie. Gerard Klijs is een developer bij AxonIQ. In vorige projecten heeft hij veel gewerkt met Apache Kafka. Hij werkt aan het Axon Framework en een aantal extensies zoals Kafka en Mongo extensies. Hij vind het ook leuk om te spelen met technologieën en talen: Rust, WebAsseblv, GraphOL en gRPC. 

Aanmelden

Benieuwd naar zijn verhaal? Meld je aan via de onderstaande knop!

Aanmelden
 

Kan ik je helpen?

Mark van der Walle Lead Software Architect
Phone number: +31 (0)6 152 279 08

19:00 - 20:00
Online Meetup