Microsoft Heroes Academy #3, thema: DevOps

Sogeti’s Microsoft helden nodigen iedereen met interesse in DevOps uit voor een thema-avond op ons hoofdkantoor in Vianen.

Event 25 januari MS Heroes Security

Sogeti’s Microsoft helden nodigen iedereen met interesse in DevOps uit voor een thema-avond op ons hoofdkantoor in Vianen.

Snelheid, kwaliteit en flexibiliteit in softwareontwikkeling is cruciaal voor de innovatiekracht van organisaties. DevOps is een ‘hot topic’ in het professionaliseren van de manier waarop wij applicaties ontwikkelen. DevOps is gemeengoed aan het worden en jij hebt daar als professional mee te maken. Microsoft is een keyplayer in DevOps met Visual Studio Team Services en Azure.

De Sogeti Microsoft helden delen graag hun DevOps ervaring met jou en willen de discussie aangaan over DevOps. Dat Sogeti kennis heeft over dit onderwerp blijkt uit de recente waardering van Microsoft als finalist van de Microsoft 2016 Partner Award voor Development tools.

Het programma

17.00 uur - Diner

18.00 uur - Keynote – Dieter Camps

18.45 uur - Fishbowl sessies ‘DevOps is niets voor ontwikkelaars’ en ‘Waarom DevOps niet werkt’ – Dieter Camps, Rob van Geloven, Edwin van der Thiel en Jasper de Lange

19.30 uur - Koffiepauze

19.45 uur - Wat betekent Automated O365 voor een organisatie – Arjan Cornelissen

20.30 uur - Containers voor .NET Developers – Jasper de Lange

21.00 uur - borrel

Beschrijving van de sessies

Keynote – Dieter Camps

Dieter Camps is senior software architect. Hij komt veel bij organisaties die in het groeiproces naar DevOps zitten. Hij heeft dan ook een duidelijk beeld bij de wijze waarop DevOps een organisatie of project binnen een organisatie kan helpen.


Fishbowl sessies – Dieter Camps, Rob van Geloven, Edwin van der Thiel en Jasper de Lange

In twee parallelle sessies discussiëren we over de nut en noodzaak van DevOps:

  • "Ontwikkelaars zijn niet professioneel genoeg om productieomgevingen te beheren." en:

  • "Misschien moeten we beheerders toegang geven tot source control dat zij alle bugs oplossen.

Wat betekent Automated O365 voor een organisatie – Arjan Cornelissen

Arjan is nauw betrokken bij de implementatie van Automated O365. Hij heeft de voor- en nadelen en de kansen en mogelijkheden in de praktijk ervaren en laat je zien waar je rekening mee moet houden.

Containers voor .NET Developers – Jasper de Lange

Containers zijn hot! En wie wil er nou geen immutable infrastructure? Met .NET Core en later Windows Server 2016 en Nano Server kunnen .NET developers eindelijk ook aan de slag met containers. In deze sessie gaan we een ASP.NET Core applicatie laten draaien in Docker-, Windows- en Hyper-V containers en kijken we naar tools als Docker Compose voor het definiëren van multi-container applicaties.

Zet de datum in je agenda en meld je aan

Reserveer je plaats en meld je hier aan. Voor vragen over het programma kun je contact opnemen met Merie Sigmond via het telefoonnummer +31 (0)88 660 66 00 +7614 (nakiezen) of per e-mail: merie.sigmond@sogeti.com.

Contact

E-mail Ton

Andere Events

QX day 2018

Quality Experience Day 2018

de Fabrique

Benieuwd naar nieuwe en slimme manieren om te testen? Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom softwarekwaliteit tijdens de QX Day op 4 oktober. Meld je nu aan.

Vrouwen in IT

Women in IT inspiration night voor studentes en afstudeerders

Sogeti Nederland B.V.

Ben jij vrouw en nieuwsgierig naar wat het IT-vak jou te bieden heeft? Meld je dan nu aan voor de Women in IT night op 29 oktober bij Sogeti, speciaal voor studentes en afgestudeerden.