Power Platform: Van App naar Enterprise

Power App event Sogeti en Microsoft

Ontdek de waarde van het Power Platform

Wat is de waarde van het Power Platform en wat is de impact ervan op jouw organisatie? Ontdek het tijdens het Power App event van Microsoft en Sogeti op 12 mei vanachter jouw laptop!

Aanmelden

Ieder bedrijf heeft te maken met veel business processen die handmatig of met veel papierwerk uitgevoerd moeten worden. Dit zorgt voor uitdagingen in de bedrijfsvoering en het moeilijk maakt om efficiënt en en effectief samen te werken. Het Power Platform biedt de kans om veel winst te behalen door deze processen te digitaliseren en te automatiseren.

Praktijkcases en handvatten

Als een van de eerste Power Platform partners van Microsoft heeft Sogeti veel ervaring opgedaan met het gebruik van het Power Platform. Tijdens dit webinar willen wij inspireren middels praktijkcases en tevens praktische handvatten geven hoe je als organisatie de stap kunt maken van ‘app naar enterprise’.

Ontdek het Power Platform  

Het Power Platform is een (low-code) platform waarmee je middels een krachtige, ‘point-and-click approach’ snel Apps kunt bouwen. Dit gecombineerd met uitgebreide workflow mogelijkheden, eenvoudige verbinding met zowel on-premises als cloud databronnen, en de Power BI dashboards, zorgt ervoor dat je snel allerlei processen kunt digitaliseren. Zelfs jouw legacy applicaties kunnen geautomatiseerd worden met behulp van Robotic Process Automation (RPA).

Snelle innovatie

De mogelijkheden van het Power Platform zijn zeer groot. Maar wat betekent het adopteren van dit platform voor jouw organisatie? Kan iedereen straks onbeperkt apps gaan ontwikkelen? Hoe houd je de controle? Wat betekent het als je het Power Platform strategisch inzet als (nieuwe) low-code platform? Wat zijn de voorwaarden voor snelle innovatie gecombineerd met de juiste governance?

  • Datum: dinsdag 12 mei 2020
  • Locatie: vanachter je eigen laptop  

Programma

  • 09.15 – 09.30 uur: Virtueel ontvangst
  • 09.30 – 10.00 uur: Introductie Power Platform (door Microsoft)
  • 10.00 – 10.30 uur: Praktijkcases van de Rabobank
  • 10.30 – 11.00 uur: Van App naar Enterprise – praktische handvatten om morgen te starten

Voor wie

IT managers, CIO’s, Informatie Managers, Business Owners, Operations Managers, Architecten

Wij kijken er naar uit je 12 mei virtueel te ontmoeten. Meld je direct aan!

Aanmelden

Kan ik je helpen?

09:15 - 11:00
Webinar Sogeti & Microsoft