Drive Innovation with Power Apps webinar

Power App event Sogeti en Microsoft

Waarde creëren met Power Apps?

Tijdens het Microsoft & Sogeti Power Apps Webinar op dinsdag 7 april 2020 geven wij je een overzicht van de mogelijkheden van het Power Platform specifiek voor de Energy, Utilities, Transport & Services markt en geven wij praktische handvatten om morgen te kunnen starten. Benieuwd? Meld je direct aan via de aanmeldpagina van Microsoft!

Direct aanmelden

Innoveer met het Microsoft Power Platform

Met Power Apps, kan iedereen waarde creëren door snel innovatieve apps te ontwikkelen met een drag-and-drop gemak en met onbeperkte mogelijkheden. Verbind apps met jouw data met één druk op de knop zodat je altijd bent voorbereid om op nieuwe ontwikkelingen en inzichten te reageren, zonder de beveiliging, de governance en compliance van de organisatie in gevaar te brengen.

Power Platform als business enabler

Ieder bedrijf heeft te maken met veel business processen die handmatig, complex of met veel papierwerk uitgevoerd moeten worden. Dit zorgt voor uitdagingen in de bedrijfsvoering, wat het moeilijk maakt om efficiënt en effectief samen te werken. Het Power Platform biedt een kans om veel winst te behalen door deze processen te digitaliseren en te automatiseren.

Het Power Platform is een (low-code) platform waarmee je middels een krachtige, point-and-click approachsnel apps kunt bouwen. Daarnaast biedt het Power Platform een grote set van connectoren waarmee business applicaties zoals SAP eenvoudig ontsloten kunnen worden.

De mogelijkheden van het Power Platform zijn zeer groot. Maar wat betekent het adopteren van dit platform voor jouw organisatie? Kan iedereen straks onbeperkt apps gaan ontwikkelen? Hoe houd je de controle? Wat betekent het als je het Power Platform strategisch inzet als (nieuw) low-code platform? Wat zijn de voorwaarden voor snelle innovatie gecombineerd met de juiste governance?

Tijdens het Microsoft & Sogeti Power Apps webinar op dinsdag 7 april 2020 geven wij je een overzicht van de mogelijkheden van het Power Platform specifiek voor de Energy, Utilities, Transport & Services markt en geven wij praktische handvatten om morgen te kunnen starten.

Agenda

  • 13.00 - 13.30: virtuele inloop
  • 13.30 - 14.00 Introductie van het Power Platform door Microsoft
  • 14.00 - 14.30: Praktijkcase Utilities & Energy & Services
  • 14.30 - 15.15: Van App naar Enterprise platform

Aanmelden

Ben jij er virtueel bij op 7 april? Meld je direct aan via de aanmeldpagina van Microsoft!

Direct aanmelden

Kan ik je helpen?

09:30 - 13:00
Webinar Microsoft & Sogeti