Low-code in de overheid: ‘Direct aan de slag met beschikbare Apps voor overheidsorganisaties’

Low-code event Microsoft en Sogeti

Apps voor overheidsorganisaties

Wij nodigen je graag uit voor het virtuele event waar Gemeente Hollands Kroon en Microsoft een selectie direct beschikbare Apps voor overheidsorganisaties presenteren, gerealiseerd op basis van het Microsoft Power Platform. Meld je aan via de aanmeldpagina van Microsoft!

Aanmelden

Complexe processen

Overheidsorganisaties kampen veelal met complexe processen die handmatig of met veel papierwerk uitgevoerd moeten worden. Dit zorgt voor uitdagingen in de bedrijfsvoering en staat efficiënte en effectieve samenwerking in de weg, zeker in tijden van grote onzekerheid en snelle verandering zoals de huidige.

Door het flexibel en snel digitaliseren en automatiseren van processen en samenwerkingsvormen binnen én tussen overheidsorganisaties kunnen effectiviteit van bedrijfsvoering en samenwerking sterk verbeterd worden.  Om die reden zijn afgelopen tijd verschillende organisaties binnen de overheid aan de slag gegaan met Microsoft Power Apps, het low-code platform waarmee je zelf eenvoudig apps kunt maken en aanpassen aan veranderende behoeften en omstandigheden. Wij zien ook dat het “common ground” principe steeds meer aandacht krijgt binnen de Overheid, middels het Common Data Model van het platform kan Power Apps helpen die doelstelling te bereiken.

Praktijkvoorbeelden

We zijn verheugd jou uit te nodigen voor ons virtuele event waar we overheid-specifieke praktijkvoorbeelden uit het veld delen en een overzicht geven van apps die “plug-and-play” beschikbaar zijn. Deze apps zijn ontwikkeld door overheidsorganisaties, zoals Gemeente Hollands Kroon, door Microsoft partners of Microsoft. Hieronder een greep uit de beschikbare toepassingen:

  • Werkplek Reserveren App & Gezondheidscheck App (COVID-19 maatregelen)
  • Melding openbare ruimte App
  • College vergadering App
  • Planning van buitendienst medewerkers App

Ontdek meer, bespreek toepassingen met collega-organisaties tijdens een gemodereerde discussie aan het einde van het programma of praat door met collega organisaties op Teams. Ten slotte kan je mogelijke volgende stappen bepalen middels onze checklist.

Aanmelden

We kijken er naar uit jou virtueel te ontmoeten. Meld je aan via de aanmeldpagina van Microsoft.

Aanmelden

Kan ik je helpen?

10:00 - 12:00
Webinar Microsoft & Sogeti