Power Platform sessie 3 – Zonder adoptie door gebruikers geen succes

Jouw kickstart op het Power Platform

Klaar voor de start?

Meld je dan aan voor deel 3 van de Power Platform serie. In dit webinar vertellen we je alles over hoe je een succesvolle adoptie van het Power Platform aanpakt. Meld je aan!

Aanmelden

Succevolle adoptie van het Power Platform

Het succes van een nieuwe bedrijfsoplossing valt of staat uiteindelijk met de adoptie door alle gebruikers, van eindgebruikers tot developers. Maar hoe zorg je nu dat het Power Platform omarmd wordt in jouw organisatie? Dat vertellen we in dit webinar.

Het Power Platform is een low-code platform. Waar je vroeger voor een groot deel afhankelijk was van IT voor technische ontwikkeling, richt het Power Platform zich juist op citizen developers. Dit kan iedereen op de werkvloer zijn: van marketing manager tot business consultant. Deze groep eindgebruikers kan met relatief weinig technische kennis zelf aan de slag met apps, workflows en rapportages. Zo kan de business snel schakelen, een perfecte basis voor innovatie.

In dit webinar

  • Delen we handige tips over hoe je voor een succesvolle user adoption van het Power Platform zorgt: van het starten met een pilottraject tot communicatie rondom de implementatie.
  • Vertellen we je over de rol van citizen developers, hoe je ze identificeert en hoe je zorgt voor de juiste begeleiding.

Dit webinar is onderdeel van een serie, bestaande uit 4 webinars over het Microsoft Power Platform.

Benieuwd naar het derde deel in deze serie?

Meld je aan via de aanmeldpagina van Microsoft!

Aanmelden

Kan ik je helpen?

Daniel Laskewitz Sogeti Business Productivity Consultant
Phone number: +31 886 606 600

11:00 - 12:00
Sogeti Microsoft