Power Platform sessie 4 – Klaar voor de toekomst met Mircosoft Power Platform

Jouw kickstart op het Power Platform

Klaar voor de start?

Meld je dan aan voor deel 4 van de Power Platform serie. In dit webinar leer je over de mogelijkheden van AI, big data en machine learning op het Microsoft Power Platform. Meld je aan!

Aanmelden

Klaar voor de toekomst met Microsoft Power Platform

We ontwikkelen continu nieuwe mogelijkheden om jouw digitale transformatie mogelijk te maken. Met het Microsoft Power Platform zet je belangrijke stappen richting een toekomstbestendige organisatie.

Het Power Platform biedt een mooie kans om innovatie binnen je organisatie te versnellen! Zo zijn er diverse AI-mogelijkheden voor intelligente werkstromen in Power Automate, bouw je in Power Virtual Agents smart chatbots die alleen maar slimmer worden en maak je optimaal gebruik van big data in Power BI.

Hoe ga je om met je huidige applicatielandschap? In dit webinar kijken we ook naar het proces voor het vernieuwen en rationaliseren van applicaties.

In dit webinar

  • Leer je over de mogelijkheden van AI, big data en machine learning op het Microsoft Power Platform.
  • Doe je kennis op over App Modernization, een slimme manier om verouderde applicaties om te bouwen naar nieuwe technologie.
  • Leer je over het rationaliseren van applicaties, met minder onderhouds- en beheerkosten, meer efficiënte en meer flexibiliteit tot gevolg.
  • Doe je niet alleen theoretische kennis op, maar inspireren we je ook met praktijkcases van andere organisaties.

Benieuwd naar het vierde deel in deze serie?

Meld je aan via de aanmeldpagina van Microsoft!

Aanmelden

Kan ik je helpen?

Daniel Laskewitz Sogeti Business Productivity Consultant
Phone number: +31 886 606 600

11:00 - 12:00
Sogeti Microsoft