Robotic Process Automation in a Day 3 november

Robotic Process Automation services

Zelf RPA-gebaseerde automatisering ontwikkelen?

Het maakt niet uit of je een bedrijfsexpert of IT-ontwikkelaar bent, in de Robotic Process Automation in a Day workshop leer je in één dag ontwikkelen met behulp van UI Flows. Benieuwd? Meld je aan voor deze editie op 3 november!

Gratis aanmelden

RPA in a Day (RPAIAD)

RPA in a Day (RPAIAD) is een training op beginnersniveau die is ontworpen voor iedereen om automatisering te leren. Of u nu een bedrijfsexpert of een IT-ontwikkelaar bent, u leert in één dag RPA-gebaseerde automatisering te ontwikkelen met behulp van UI-stromen.

RPAIAD bestaat uit laboratoriumoefeningen die u begeleiden bij het bouwen van een modern end-to-end zakelijk RPA-scenario voor het verwerken van inkomende facturen. Om te leren hoe u met succes automatisering voor uw bedrijfsprocessen kunt bouwen, kunt u deelnemen aan een virtuele RPAIAD-workshop om aan de slag te gaan met Power Automate voor de automatiseringsbehoeften van uw bedrijf.

Aan het eind van de dag ben je in staat om: Gebruik Power Automate-mogelijkheden zoals UI-stromen en API-connectors om een ​​bedrijfsproces te automatiseren Profiteer van formulierverwerkingsmodellen die zijn ontwikkeld in AI Builder Deze training biedt praktische hands-on ervaring met Sogeti, die gespecialiseerd is in het creëren van Power Automate-oplossingen in een door een instructeur geleide workshop voor het maken van automatisering. Registreer u eenvoudig om te leren over gebouwautomatisering met RPA in een dag.

Aanmelden

Benieuwd naar deze editie van Robotic Process Automation in a Day? Meld je vrijblijvend aan en doe mee op 03 november 2021 om 9.00!

Aanmelden

Kan ik je helpen?

Ralph Jonkers Manager Microsoft Community
Phone number: +31 6 2577 1174

09:00 - 17:00
Webinar Sogeti & Microsoft