Microsoft Finance Event: Sogeti & Rabobank's Power Platform Journey

Microsoft en Sogeti Power Platform event

Innovatie stimuleren met het Power Platform

Bankieren en financiële zaken regelen verandert voor de klant naar een digitale en persoonlijke ervaring. Hoe kan het Microsoft Power Platform hierbij helpen? Meld je aan voor de break-out sessie van Sogeti met Bart de Boer, product owner bij Rabobank!

Aanmelden

De financiële markt verandert en het is tijd om mee te veranderen! De manier waarop klanten bankieren en financiële zaken doen verandert, met als resultaat een push naar digitale en gepersonaliseerde diensten. Samen met Microsoft organiseren we op woensdag 24 maart 2021 het online Finance event ‘World class customer experiences with unified data’. 

Sogeti & Rabobank break-out sessie

Wij nodigen je graag uit voor onze partner break-out sessie met Bart de Boer, product owner bij Rabobank. Het voldoen aan alle wet- en regelgeving met zelfgebouwde apps is voor veel bedrijven een zeer complex probleem. Dat geldt zeker voor een mondiale financiële instelling als de Rabobank, waar verschillende afdelingen en medewerkers aan verschillende regels moeten voldoen. De bank schakelde Sogeti in om te helpen bij dit probleem en samen zorgden ze voor naleving met behulp van een Power Platform Compliance Center.

Tijdens deze break-out sessie vertelt Bart de Boer, product owner bij Rabobank, meer over:

  • Businesscase Rabobank: de bedrijfswaarde van Power Platform
  • Rabobank's ‘fundament’ voor een veilige en snelle introductie van Power Platform voor alle medewerkers
  • Het belang van innovatie met Power Platform als basis voor uw organisatie

Op het moment dat je Power Platform niet meer ziet als alleen apps, hoe meer innovatie je kunt stimuleren met dit platform. Wil je weten welke stappen de Rabobank heeft gezet om Power Platform succesvol te integreren in haar internationale organisatie?

Direct aanmelden

We kijken er naar uit je woensdag 24 maart virtueel te ontmoeten! Ben jij erbij? Meld je direct aan!

Aanmelden

Kan ik je helpen?

14:00 - 16:30
Webinar Microsoft & Sogeti