Ontwikkel je Power Apps sneller met behulp van componenten

Microsoft App in a Day

Ontdek de kracht van componenten

Hoe zet je componenten in bij Power Apps en hoe zorgen ze voor een productiviteitsboost? Ontdek het in het webinar van Microsoft en Sogeti.

Direct aanmelden

In Power Apps kan je componenten maken om te zorgen dat je niet elke keer hetzelfde hoeft te doen. Dit zorgt voor een flinke productiviteit boost. Deze componenten kan je ook delen met je collega’s: zowel vanuit een centrale locatie via een “component bibliotheek” als vanuit een bestand wat met meerdere mensen gedeeld wordt.

De voor- en nadelen

Maar aan wat voor componenten moet je dan aan denken? Is er ergens een overzicht met componenten die beschikbaar zijn als voorbeeld? Waar kan je meer leren over componenten? Tijdens dit webinar zullen Microsoft en Sogeti een overzicht geven van het hoe en wat van componenten en de voordelen en nadelen van componenten opsommen.

Aanmelden

Eugène Dauphin, Senior Business Productivity Consultant bij Sogeti en Matthijs van der Linden, Business Apps Specialist van Microsoft nemen je op dinsdag 26 mee om 11.00 uur mee in de wereld van Power Apps. Benieuwd? Meld je aan voor het gratis webinar!

Direct aanmelden

Kan ik je helpen?

Principal Consultant Office 365 +31625406979

11:00 - 12:00
Webinar Sogeti & Microsoft