QX Day 2021 - Level Up! with Quality Engineering

QX Day 2021 - Level Up! with Quality Engineering

Quality Experience Day 2021

Op dinsdag 5 oktober vindt de QX Day 2021 plaats. Het thema dit jaar is 'Level Up! with Quality Engineering' en het belooft weer een dag vol met praktijkverhalen en workshops te worden. De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen quality assurance, testen en development komen voorbij.

Level Up! with Quality Engineering

Snelheid en kwaliteit zijn belangrijker dan ooit, transformaties naar Agile en DevOps zijn in volle gang. Constant zijn we op zoek naar het volgende niveau in ons vakgebied. Quality at speed, fast feedback; nog beter en nog sneller met als doel waarde toevoegen aan ontwikkelprocessen en uiteraard de business. Hoe word je daar steeds beter in? Dat is het thema van de QX Day 2021: Level Up! with Quality Engineering.

Wij inspireren je graag hoe jouw organisatie nog effectiever kan worden in het leveren van business waardeJe krijgt inzicht in hoe andere organisaties IT delivery aanpakken en ontdekt de nieuwste trends en ontwikkelingen in quality assurance en testen. Leer van de best én worst practices rondom het verbeteren van (software) kwaliteit binnen Agile en DevOps.

Save the Date

De QX Day is dit jaar zowel fysiek als online bij te wonen, volgens de dan geldende COVID-regels. Met als vanouds interessante sprekers op het hoofdpodium en in de verschillende parallelsessies. Noteer alvast in je agenda: het programma start om 13:00u en eindigt rond 21:00u. We informeren je zo snel mogelijk over het programma  en hoe je je kan aanmelden.

  • Dinsdag 5 oktober 2021
  • 13:00 tot 21:00
  • De Fabrique (Utrecht)
  • Online

QX Day 2020 terugkijken

De QX Day 2020 vond plaats op 1 oktober 2020. Kon je er niet bij zijn of wil je de presentaties en gesprekken terugkijken? Dat kan!

Terugkijken

 

Wil je meer informatie?

Caroline van der Vecht Marketing Communicatie Adviseur
Phone number: +31629652541