QX Day 2021 foto banner

QX Day 2021 presentaties terugkijken

Op 5 oktober vond de QX Day 2021 plaats. Voor de 1e keer een hybride event, met in totaal bijna 1100 aanmeldingen die online via het event platform of live op locatie het event hebben gevolgd. We kijken terug op een geslaagde dag, met een vol programma en waar ‘Level Up! With Quality Engineering’ het centrale thema was.

QX Day terugkijken
Tijdens de QX Day zijn alle presentaties opgenomen. Heb je de QX Day gemist of wil je specifieke presentaties nog een keer zien? 

Level Up! with Quality Engineering

Het thema van dit jaar was: Level Up! With Quality Engineering. Snelheid en kwaliteit zijn belangrijker dan ooit, transformaties naar Agile en DevOps zijn in volle gang. Constant zijn we op zoek naar het volgende niveau in ons vakgebied. Quality at speed, fast feedback; nog beter en nog sneller met als doel waarde toevoegen aan ontwikkelprocessen en uiteraard de business. Hoe word je daar steeds beter in? 

Hoofdpodium

Op het interactieve hoofdpodium trapte keynotespreker Gregory Sedoc het event af. Gregory is voormalig topatleet en reeds enkele jaren vaste analist op TV bij de internationale toernooien. Hij onderzoekt innovaties en nieuwe technologieën in de sport. Gregory vertelde over zijn ervaringen en de samenwerking met wetenschap en technologie.  

Bekijk hieronder de overige gesprekken en presentaties van het hoofdpodium:

 

People, Culture & Organisation

Bekijk hieronder de presentaties uit de ruimte 'People, Culture & Organisation' (Douchelokaal):

 

Development & Quality

In de interactieve ruimte 'Development & Quality' (Meelzolder) werden gedurende de QX Day diverse presentaties gegeven. Bekijk hieronder de presentaties terug:

 

Quality Automation

Bekijk hieronder de presentaties uit de ruimte 'Quality Automation' (Postkamer): 

 

Deepdive workshops

De Deepdive Workshops zijn langere sessies waarin de diepte wordt opgezocht over het betreffende onderwerp. Benieuwd? Bekijk hieronder de sessies terug:

 

Podcast

Ook de mannen van Technology Leads waren aanwezig op de QX Day. Op locatie interviewden zij diverse sprekers. En blikken graag met je terug op de geslaagde QX Day 2021.

Naar de aflevering

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de QX Day, in contact komen met een van de sprekers, verder praten over bepaalde onderwerpen of heb je een andere vraag of opmerking? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

 

 

Meer weten over de QX Day?

Marco van Winsen Sogeti Head of Quality Engineering & Testing
Phone number: +31 886 606 600