Onverwacht inspirerende inhouse-avond voor Bedrijfskundige Informatica studenten

De Business Line ‘Testing Services’ van Sogeti organiseert een inspirerende avond voor studenten. We willen je laten zien wat nieuw is binnen dit veelzijdige vakgebied. Maar we willen je zeker ook verrassen met gave opdrachten, mooie perspectieven en onverwachte loopbaanontwikkelingen.

Laat je inspireren door Sogetisten die vertellen wat ze nu doen, hoe ze ooit begonnen zijn en waarom zij vinden dat dit dé carrièrekeuze moet zijn voor Bedrijfskundige Informatici met een analytische en kritische instelling, die veel willen leren en hun loopbaan een vliegende start willen geven.

We starten de avond met een korte introductie over Sogeti. Hoe ziet onze organisatie eruit, wat doen we allemaal en hoe willen wij jouw carrière vormgeven. Daarna zullen een aantal Sogetisten vertellen over hun carrière bij Sogeti. Na afloop is er tijd om te praten met de sprekers en je te laten vertellen of jij geschikt zou zijn voor deze rol.  

Doelgroep: studenten ICT in Business/bedrijfskundige informatica of gerelateerde studie

Programma:

17.15 uur Ontvangst met maaltijd.

18.00 uur Introductie over Sogeti en haar Young Professional Programma.

18.30 uur Inspirerende praktijkverhalen van (overwegend) jonge Testing Services professionals.

20.30 uur Napraten tijdens een borrel.

21.00 uur Afsluiting.

Contact

Stel je vraag of geef je suggestie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Andere Events

VINT Synthetic

VINT Symposium 2019

Spant!

Het VINT Symposium 2019 heeft als thema Synthetic. De dag belooft een interessant spektakel te worden. Kom jij ook? Meld je aan.