Op reis in de Cloud en ik neem mee....?

Leer van de Cloud Cases van andere organisaties.

Cloud Case

De reis in de Cloud brengt voor veel organisaties uitdagingen en verrassingen met zich mee. Of het nu gaat om de integratie van SaaS oplossingen, het bouwen van nieuwe applicaties in de Cloud (PaaS), of het migreren van bestaande applicaties naar de Cloud.

Cloudreis

Moet u nog starten met de Cloudreis, bent u net begonnen of al een eind op weg? En bent u op zoek naar inzichten en inspiratie om uw organisatie succesvol bij deze reis te begeleiden?

Tijdens het Cloud Case seminar op 5 juli in Vianen krijgt u aan de hand van concrete cases o.a. antwoord op de volgende vragen: Wat betekent de Cloudreis voor uw organisatie en uw mensen? Kan technisch aan alle eisen worden voldaan? Hebben medewerkers andere vaardigheden en expertise nodig? Blijven processen nog wel hetzelfde? De architectuur moet worden geactualiseerd, maar geldt dat ook voor de governance?

Concrete Cloud Cases van NS, Gemeente Eindhoven en de Nederlandsche Bank

Hoewel de uitdagingen niet voor iedereen gelijk zijn, is er veel te leren van de ervaringen van andere organisaties. Laat u op 5 juli inspireren door de praktijkverhalen van NS, Gemeente Eindhoven en de Nederlandsche Bank.

Optimaal voorbereid op de volgende stap in de Cloudreis

Sprekers van deze organisaties en Sogeti geven u inzicht in hun ervaringen en aandachtspunten, zowel op het gebied van IT/technologie als van organisatie en processen. Leer hoe uw organisatie kan worden voorbereid om tijdig noodzakelijke of gewenste veranderingen te onderkennen. Ontdek welke alternatieven er zijn, inclusief de mogelijke voordelen en consequenties. Uiteraard is er tijdens de sessie ruime gelegenheid voor interactie en het delen van ervaringen met de aanwezigen van andere organisaties. Met dit inzicht kunt u zich optimaal voorbereiden op een volgende stap in de Cloudreis.

Programma

We ontvangen u graag vanaf 08:30 uur in Vianen en starten om 09:15 uur met het programma. We sluiten om ca. 12:00 uur af met een netwerklunch.

  • 08:30 - 09:15 Ontvangst
  • 09:15 - 09:30 Opening
  • 09:30 - 10:00 De Nederlandsche Bank, Miranda Chilvers, Supervisor Operational Risk 
  • 10:00 - 10:30 Gemeente Eindhoven, Paul Jansen, Enterprise Architect 
  • 10:30 - 11:00 Pauze
  • 11:00 - 11:30 Sogeti, Ron Moerman, Lead Architect Cloud Solutions
  • 11:30 - 12:00 Nederlandse Spoorwegen, Erik Dekkers, Manager NS IT I&O en IT Run
  • 12:00 - 12:15 Wrapup en afsluiting
  • 12:15 - 13:30 Lunch

Leer van concrete Cloud Cases van andere organisaties en meld u direct aan.

U kunt gratis parkeren in de parkeergarage en op het parkeerterrein.

Updates

Contact

E-mail Johan

Andere Events

VINT Synthetic

VINT Symposium 2019

Spant!

Het VINT Symposium 2019 heeft als thema Synthetic. De dag belooft een interessant spektakel te worden. Kom jij ook? Meld je aan.