OpenShift on Azure Launch Event

Sneller ontwikkelen in de Cloud?
Meld u aan voor de lancering van OpenShift on Azure

Sogeti_Open Shift on Azure

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw innovaties sneller naar de markt brengen? Heeft u behoefte aan optimale technische ondersteuning om in uw organisatie volgens DevOps te gaan werken? Zodat u daarmee sneller dan ooit uw applicaties kunt bouwen en ze daarna op een betrouwbare plek in de cloud kunt laten landen? En wilt u hierbij totaal ontzorgd worden?

Lancering ‘OpenShift on Azure’

Kom dan naar de launch van ‘Open Shift on Azure’ op vrijdag 15 april en ervaar hoe het beste van Red Hat - en Microsoft Cloud-technologie zijn samengevoegd in één platform. Vanuit een unieke samenwerking tussen Microsoft, Red Hat en Sogeti ontstaan Platform-as-a-Service diensten waarmee zowel op Microsoft- als op OpenSource-technologie gebaseerde applicaties ontwikkeld en beheerd kunnen worden.

Red Hat OpenShift is het eerste enterprise-grade cloud applicatie platform dat is gebaseerd op container technologie.
Dankzij de volledige integratie van besturingssysteem, middleware en developer-tools levert OpenShift een optimale ondersteuning aan DevOps en is uw organisatie in staat om de focus van de infrastructuur te verleggen naar de applicatie.

Sneller software ontwikkelen in de Cloud

Met ‘OpenShift on Azure’ bent u in staat sneller dan ooit software te ontwikkelen in een hybride cloudomgeving, volledig volgens het DevOps principe. Absoluut een verhoging van de efficiency van uw software-ontwikkelproces. Tijdens dit event krijgt u concreet inzicht in hoe het Microsoft Azure cloudapplicatieplatform werkt, welke standaard tooling en processen ingericht zijn in de Sogeti Service Factory en welke stappen u direct kunt zetten voor een snelle ontwikkeling, lancering en hosting van uw applicaties. Uiteraard komt ook DevOps volop aan bod.

Programma

09:30 – 09:45
Opening door Diederik Vieleers, Directeur Delivery Sogeti

09:45 – 10:10
‘Modern Development op basis van DevOps’, Dave van Herpen, DevOps evangelist Sogeti

10:10 – 10:30
‘Verleg uw focus van infrastructuur naar applicaties.’, Roel Hodzelmans, Solution Architect Red Hat

10:30 – 10:45
Pauze

10:45 – 11:15
‘Microsoft loves OpenSource; twee werelden komen samen.’ Pasi Mäkinen, Open Source Lead, Microsoft Western Europe

11:15 – 11:45
‘Sogeti Cloud Factory; zachte landing in de cloud met gestandaardiseerde tooling en services.’, Ronald Verbraak, Manager Sogeti Services Factory
11:45 – 12:00
Afsluiting
12:00 – 13:00
Netwerk Lunch

Meld u nu aan

Heeft u zowel Microsoft-applicaties als applicaties gebaseerd op OpenSource technologie in beheer? Bent u benieuwd naar hoe u kunt profiteren van het samenbrengen van deze twee werelden op één cloudplatform en welke voordelen dit  biedt? Meld u dan hier aan voor de lancering van ‘Open Shift on Azure’ op 15 april van 09:00 – 13:00 uur op Schiphol.

Bekijk hier de routebeschrijving.

Contact

E-mail Robert Jan

Andere Events

VINT Synthetic

VINT Symposium 2019

Spant!

Het VINT Symposium 2019 heeft als thema Synthetic. De dag belooft een interessant spektakel te worden. Kom jij ook? Meld je aan.