Q meets webbanner

Q meets: Kwaliteit in Salesforce trajecten

Werk jij met Salesforce of ben je geïnteresseerd in Salesforce en benieuwd hoe kwaliteit en testen met Salesforce samengaan? Dan mag je deze Q meets niet missen!

Aanmelden

Wij nemen je mee in de wereld van Salesforce 

Salesforce is een complex en veelzijdig platform wat tal van mogelijkheden heeft, maar deze flexibiliteit zorgt ook voor uitdagingen in de dagelijkse (test) werkzaamheden.

Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden belichten we meerdere onderwerpen, zoals testen, test automatisering en de mogelijkheid voor het volgen van training en certificering.

Nieuwsgierig naar de wereld van Salesforce? Meld je dan nu aan voor deze interactieve sessie!

Q meets: praktische informatie 

  • Datum en tijd: 24 november 2022, 18:00 - 21:00 
  • Locatie: Vianen (Vanaf 17:15 is er een maaltijd beschikbaar in ons restaurant) 
  • Taal: Nederlands (behalve sessie over certificering)

Aanmelden

 

De agenda van de avond:

  • Ontwikkelingen Salesforce: Ruben Spekle (Program Architect bij Salesforce) gaat in op het verleden, heden en de toekomst van Salesforce. Ruben zal ook de veelzijdigheid van Salesforce laten zien. 
  • Salesforce bij VodafoneZiggo en ARAGMarcel van de Vorst (Agile Test Expert) en Leonie Hendriksen (Senior Agile Test Engineer) geven inzicht in hun ervaringen met het testen van dit veelzijdige platform en hoe de klantomgeving is veranderd door het gebruik van Salesforce. 
  • Salesforce en test automatisering: Herman Reemst (Test Automation Expert) neemt jullie mee in zijn ervaringen op het gebied van test automatisering en waarom hij gekozen heeft om zelf een test framework te bouwen. Ronald Swanink (Regional Sales Manager bij Leapwork) vertelt hoe Leapwork als no-/low code tool ingezet kan worden op Salesforce. 
  • Salesforce certificering (Engels): Mahendra Sharma (Agile Test Expert) geeft inzicht in de training- en certificeringsmogelijkheden, de zogenaamde trailheads, en het Salesforce Guild welke is opgericht binnen Sogeti. 
  • 360graden Salesforce scan: Jeffrey van der Velde (Agile Quality Coach) sluit de avond af met de Salesforce 360graden feedback. Jeffrey gaat dieper in op het Salesforce assessment van Sogeti en de mogelijke oplossingen die Sogeti kan bieden.

De avond wordt gehost door Berry van der Stroom (Sales Director Quality Engineering & Testing bij Sogeti).  

Registreer hier voor deze Q meets

Vanaf 17:15 is er een maaltijd beschikbaar in ons restaurant. We beginnen om 18:00 uur. De deuren van het auditorium zijn geopend vanaf 17:45, zodat we om 18:00 uur kunnen beginnen.

Meer weten?

18:00 - 21:00
Kantoor Sogeti Vianen