Header: QX Day 2017

Quality Experience Day 2017

500 gasten beleefden tijdens de Quality Experience Day op 2 oktober 2017 nieuwe trends, inzichten en concrete handvatten op actuele thema’s rondom softwarekwaliteit. 

Check de link naar de presentaties en video van de QX Day 

Naar de presentatie en de video

 

Op zoek naar manieren om softwaretesten verder te automatiseren? Wat brengt Artificial Intelligence voor softwaretesters? De antwoorden krijg je op 2 oktober op de Sogeti Quality Experience Day voor testers, beheerders en ontwikkelaars. 

Ontdek tijdens de unieke Quality Experience Day op 2 oktober 2017 in de Fabrique in Utrecht nieuwe trends, inzichten en concrete handvatten op actuele thema’s rondom softwarekwaliteit. 

Nieuw tijdperk voor software testers

Wil je een frisse blik op de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van Quality Assurance? Met de QX Day 2017 ben je weer helemaal up to date over onderwerpen als Testen, QA, Automation, Agile/DevOps, Cloud, IoT, Artificial Intelligence en Cybersecurity.

Talks, Tools & Workshops

Kies in het programma zelf jouw interactieve talks, tools en workshops en ervaar wat jij en je team moeten kunnen, wie je moet kennen en welke (technologie)trends eraan komen. Zodat je daarna een Quality Experience voor jouw organisatie kunt blijven garanderen.

Bekijk hieronder het programma.

World Quality Report 2017

Tijdens de QX Day ontvang je tijdens de opening ook de laatste uitkomsten van het World Quality Report. Dit onderzoek geeft inzage in de actuele stand op het gebied van kwaliteitsborging en softwaretesten in verschillende sectoren en regio’s wereldwijd. Tevens krijg je ter plekke gratis een gedrukt exemplaar of je kunt nu al een digitale versie aanvragen. 

QX Day 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: Neotys, HPE, CA Technologies, Micro Focus, DATPROF, Parasoft, Tricentis en Testbirds

Wat kun je verder nog verwachten?

 • QX Zone
  In de QX Zone maak je kennis en ervaar je de laatste tooling bij: Neotys, HPE, CA Technologies, Micro Focus, DATPROF, Parasoft, Tricentis en Testbirds met ook: 
 • Capture the Flag
  Heb je altijd al willen ervaren hoe is het is om kwetsbaarheden in software te ontdekken? Ga de uitdaging aan samen met de Ethical Hackers van het Sogeti Hack-lab en vergroot je kennis en inzicht om systemen en applicaties adequaat te kunnen evalueren en beschermen.
 • QBar
  Tijdens de pauzes ontmoet je aan de QBar in de QX Zone experts en kun jij je Questions stellen!
 • Sogeti Academy
  Neem gezellig plaats in de huiskamer van de Sogeti Academy en ontvang op maat advies voor (test)opleidingen die voldoen aan jouw kennisbehoefte. 

Programma

Het programma kun je teruglezen rechts op deze pagina. 

 

Kan ik je helpen?

09:00 - 19:00
De Fabrique Utrecht