Quality Experience Day 2017

500 gasten beleefden tijdens de Quality Experience Day op 2 oktober 2017 nieuwe trends, inzichten en concrete handvatten op actuele thema’s rondom softwarekwaliteit. 

 
Header: QX Day 2017

Check de link naar de presentaties en video van de QX Day 

 

Op zoek naar manieren om softwaretesten verder te automatiseren? Wat brengt Artificial Intelligence voor softwaretesters? De antwoorden krijg je op 2 oktober op de Sogeti Quality Experience Day voor testers, beheerders en ontwikkelaars. 

Ontdek tijdens de unieke Quality Experience Day op 2 oktober 2017 in de Fabrique in Utrecht nieuwe trends, inzichten en concrete handvatten op actuele thema’s rondom softwarekwaliteit. 

Nieuw tijdperk voor software testers

Quality Experience Day logoWil je een frisse blik op de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van Quality Assurance? Met de QX Day 2017 ben je weer helemaal up to date over onderwerpen als Testen, QA, Automation, Agile/DevOps, Cloud, IoT, Artificial Intelligence en Cybersecurity.

Talks, Tools & Workshops

Kies in het programma zelf jouw interactieve talks, tools en workshops en ervaar wat jij en je team moeten kunnen, wie je moet kennen en welke (technologie)trends eraan komen. Zodat je daarna een Quality Experience voor jouw organisatie kunt blijven garanderen.

Bekijk hieronder het programma of ga direct naar de beschrijvingen van de sessies of de workshops

World Quality Report 2017

Tijdens de QX Day ontvang je tijdens de opening ook de laatste uitkomsten van het World Quality Report. Dit onderzoek geeft inzage in de actuele stand op het gebied van kwaliteitsborging en softwaretesten in verschillende sectoren en regio’s wereldwijd. Tevens krijg je ter plekke gratis een gedrukt exemplaar of je kunt nu al een digitale versie aanvragen. 

QX Day 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: Neotys, HPE, CA Technologies, Micro Focus, DATPROF, Parasoft, Tricentis en Testbirds

Wat kun je verder nog verwachten?

 • QX Zone
  In de QX Zone maak je kennis en ervaar je de laatste tooling bij: Neotys, HPE, CA Technologies, Micro Focus, DATPROF, Parasoft, Tricentis en Testbirds met ook: 
 • Capture the Flag
  Heb je altijd al willen ervaren hoe is het is om kwetsbaarheden in software te ontdekken? Ga de uitdaging aan samen met de Ethical Hackers van het Sogeti Hack-lab en vergroot je kennis en inzicht om systemen en applicaties adequaat te kunnen evalueren en beschermen.
 • QBar
  Tijdens de pauzes ontmoet je aan de QBar in de QX Zone experts en kun jij je Questions stellen!
 • Sogeti Academy
  Neem gezellig plaats in de huiskamer van de Sogeti Academy en ontvang op maat advies voor (test)opleidingen die voldoen aan jouw kennisbehoefte. 

Programma

Voor het volledige programma en aanmelden voor de QX-day ga je naar de aanmeldpagina. Voor de PDF van het blokkenschema klik je op onderstaande afbeelding. 

Updates

Cognitieve IT-kwaliteit
Getagd in: Nieuws, Cognitive QA, IT-kwaliteit, Softwaretesten, AI, Artificial Intelligence,

Sogeti lanceert cognitieve IT-kwaliteitszorg

2017-18 World Quality Report
Getagd in: Nieuws, WQR, World Quality report, Testen, Testing,

WQR 2017: 16% van grootzakelijke organisaties zet slimme algoritmes in bij softwaretesten

Thomas Vink spreker QXday
Getagd in: Blog, QXDay, Testen, Agile, ANWB app, Designsprints,

Hoe ANWB in 5 dagen van idee tot geteste Wegenwacht app kwam

Contact

E-mail Rob

Andere Events

Vrouwen in IT

Studentes: Maak het verschil met IT!

Sogeti Vianen

Werken de camerasystemen in tunnels? Kan een vliegtuig na een onderhoudsbeurt veilig de lucht in? Onze IT’ers maken het verschil. Iedere dag opnieuw. Ontdek bij Sogeti of ook jij de wereld kan veranderen met IT, tijdens deze bijeenkomst Diversiteit & Technologie speciaal voor studentes op HBO en WO niveau.

Webinar Modern Workspace | Lachende mensen

Webinar: Modern Workspace (English)

Sogeti Webinar

Hoe optimaliseer je technologie ten behoeve van de productiviteit en het geluk van medewerkers?

Meetup Smart Workspaces social image.jpg

Meetup Smart Workspaces

Sogeti Nederland B.V.

Ervaringen uitwisselen, ideeën delen en praktische handvatten ontvangen voor digitaal werken en leren in het onderwijs? Kom dan op vrijdag 25 mei naar de Meetup Smart Workspaces in Vianen