Quality Experience Day 2018

Kom voor de nieuwste ontwikkelingen rondom Kwaliteit en Testen naar de QX Day op 4 oktober 2018. 

qxday header sognl
QX Day 2018

Testen in het digitale tijdperk vraagt om nieuwe en slimmere manieren om kwaliteit te waarborgen. Ontdek op 4 oktober 2018 tijdens de Quality Experience Day in de Fabrique in Utrecht nieuwe trends, inzichten en concrete handvatten op actuele thema’s rondom softwarekwaliteit. Van steeds verder automatiseren tot het toepassen van Artificial Intelligence. En wat als testers meer voorspellers worden?

Programma Quality Experience Day 2018

We starten om 9:30 uur en sluiten de dag rond 16:00 uur af met een netwerkborrel. Tijdens het ochtendprogramma gaan diverse keynotes in op Predictive Quality: testen wordt voorspellen! 

Combineer kunstmatige intelligentie, kwaliteitsmodellen, robotisering en data en je kunt kwaliteit voorspellen. Softwarekwaliteit monitoren we nu door ‘live’ mee te kijken in productie. We zien fouten dus letterlijk optreden. Een snelle interventie zorgt voor een fix, maar het kwaad is al geschied. We moeten snel de volgende stap maken in digitaal testen: voorspel waar het mis gaat. Diverse keynotes zoals Adjiedj Bakas, Tom van de Ven en een spreker van TASS international/Siemens gaan daarop in tijdens het ochtendprogramma.

Stel vervolgens zelf je programma samen met de breakouts, verdeeld over diverse streams:

 • More than Test Automation
  Test Automation gaat over veel meer dan het geautomatiseerd uitvoeren van testscripts. Hoe werken (testende) ontwikkelaars en (ontwikkelende) testers samen? Hoe organiseer je Test Automation in een organisatie met zelfsturende teams? Leer van de ervaringen van o.a. het Ministerie van Economische Zaken en PGGM.
 • Value-driven improvement
  Waarde toevoegen en continu verbeteren. Dat is waar Agile werken en de DevOps mindset op gericht is. Sprekers van o.a. Rabobank en de NS geven je inzichten in belangrijke lessen en handvatten uit de praktijk van veranderende organisaties.
 • Use AI & Data
  Hoe garandeer je datakwaliteit binnen je organisatie en welke data gebruik je in het testproces? Kunnen data en AI je helpen om beter, sneller en nauwkeuriger te testen? Laat je verrassen door inspirerende voorbeelden van Dell EMC en nieuwe AI-kwaliteitsattributen.
 • Topics in QA
  In ons Quality Assurance vakgebied kennen we een grote verscheidenheid aan uitdagingen. Denk aan security: leer hoe je veiligheid van software garandeert in je ontwikkelproces met SDLC of ervaar hoe veiligheid wordt ‘aangevallen’met een Red Team. Of ben je benieuwd naar de mega datamigratie van DUO en de VGZ-expeditie van data anonimiseren?

Daarnaast bieden we je hands-on workshops aan over o.a. visualisatie, kanban, ketenregie en ATDD. Uiteraard vind je in de QX-Zone de nieuwste tools en ontwikkelingen van onze partners.

Kortom: een mooi programma om jou weer helemaal up-to-date te laten zijn over de laatste ontwikkelingen en trends in kwaliteit en testen.

Meer informatie over het exacte programma volgt binnenkort via deze pagina en social media. 

Impressie QX Day 2017

Check de video van QX Day 2017 hieronder. 

QX Day 2017


 

Meld je nu aan!

Beleef de Sogeti Quality Experience Day voor en door testers, beheerders en ontwikkelaars! 

Data en Locaties

Updates

Podcast één Testing in a digital age.
Getagd in: Blog, Testing, Testen, Digital, Podcast, Testing boek,

Podcast: hoe anders is testen in het digitale tijdperk?

people -ai first
Getagd in: Blog, Blog, AI Testing, AI first, people first,

People first of AI first in testen?

Hoe organisaties kwaliteit in een digitale wereld aanpakken.jpg
Getagd in: Blog, Kwaliteit, Testen, Boek, Kwaliteitsmanagement,

Hoe zien organisaties kwaliteit in de digitale wereld?

Contact

E-mail Rob

Andere Events

Bots in je werkplek

Bots@Work: The rise of the CoBots

Sogeti Vianen

Hoe pas je chatbots toe in je digitale werkomgeving en wat levert het je op? Meld je nu aan voor het Bot @ Work event op 5 september 2018 en bouw ook je chatbot.
Azure fundamentals workshop

Microsoft Azure Fundamentals Workshop

Sogeti

Wil je Microsoft Azure succesvol implementeren in jouw organisatie? Ontvang handvatten en inzichten tijdens een Azure Fundamentals Workshop. Meld je nu aan voor 7 of 21 september. 

Vrouwen in IT

Women in IT inspiration night voor studentes en afstudeerders

Sogeti Nederland B.V.

Ben jij vrouw en nieuwsgierig naar wat het IT-vak jou te bieden heeft? Meld je dan nu aan voor de Women in IT night op 29 oktober bij Sogeti, speciaal voor studentes en afgestudeerden.