Quality Experience Day 2018

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen rondom Kwaliteit en Testen? Kom dan op 4 oktober naar de QX Day. 

QX Day 2018 Testing in a digital age
QX Day 2018

Testen in het digitale tijdperk vraagt om nieuwe en slimmere manieren om kwaliteit te waarborgen. Ontdek op 4 oktober 2018 tijdens de Quality Experience Day in de Fabrique in Utrecht nieuwe trends, inzichten en concrete handvatten op actuele thema’s rondom softwarekwaliteit. 

Van steeds verder automatiseren tot het toepassen van Artificial Intelligence. En wat als testers meer voorspellers moeten worden?

Check de video voor een impressie van 2017

Programma Quality Experience Day 2018

Tijdens het ochtendprogramma gaan diverse keynotes in op Predictive Quality. Hoe kun je beter en sneller kwaliteit leveren door van monitoren naar voorspellen te gaan? 

Predictive Quality

Kwaliteit kunnen we nu monitoren door ‘live’ mee te kijken in productie. We zien fouten dus letterlijk optreden. Een snelle interventie zorgt voor een fix, maar het kwaad is al geschied. We moeten snel de volgende stap maken in digitaal testen: voorspel waar het mis gaat. Met voorspellen ben je problemen een stap voor. Je kan de eindgebruiker al waarschuwen voor een verstoring, vóór het mis gaat. Combineer kunstmatige intelligentie, modellen, robotisering in testen en genoeg data en de rol van de test engineer verandert naar een kwaliteitvoorspeller.

Break-outs

De QX Day 2018 geeft je vervolgens met diverse sessies, hands-on workshops en een Quality Zone een actuele en frisse blik op onderwerpen als Testen, QA, Automation, Agile/DevOps, Cloud, IoT, Artificial Intelligence en Cybersecurity.

In aanloop naar het event maken we via deze pagina en social media de keynotes en delen van het programma bekend. 

Meld je nu aan!

Beleef de Sogeti Quality Experience Day voor en door testers, beheerders en ontwikkelaars! 

Data en Locaties

Updates

Hoe organisaties kwaliteit in een digitale wereld aanpakken.jpg
Getagd in: Blog, Kwaliteit, Testen, Boek, Kwaliteitsmanagement,

Hoe zien organisaties kwaliteit in de digitale wereld?

Contact

E-mail Rob